• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

baraun 5185 kullandım

DarkAngellotti

BeN ONa ReSMeN AŞıĞıM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2008
896
6
116
36
İstanbul
braun silkepil 5185 aldım ilk defa kulandım epilatör bi yerın üstünden 10 sefer geçiyorum gene almıyor ürünü netten bilindik bi siteden aldım 57 yorum yapılmş hepsi harika diye yazmış güvenip aldım bunu kullanan varmı acaba benim ürünmü bozuk yoksa bu modelmi böyle

braun silkepil 5185 aldım ilk defa kulandım epilatör bi yerın üstünden 10 sefer geçiyorum gene almıyor ürünü netten bilindik bi siteden aldım 57 yorum yapılmş hepsi harika diye yazmış güvenip aldım bunu kullanan varmı acaba benim ürünmü bozuk yoksa bu modelmi böyle

Mesajınızı görmem iyi oldu saol , benim ki bozuldu epilatör arayışındayım.

Son düzenleme:
rowentanın beyaz renk grı desenlı olanı var bnde soğutuculu hava ufluyo.mavı ısıgı var o ışıkla almadığın yerı görebılıyosun ben cok memnunum gecen sene 99 tlye taksıtle almıştım araştır bı ıstersen.

rowentanın beyaz renk grı desenlı olanı var bnde soğutuculu hava ufluyo.mavı ısıgı var o ışıkla almadığın yerı görebılıyosun ben cok memnunum gecen sene 99 tlye taksıtle almıştım araştır bı ıstersen.

Teşehhüd ederim . Çok fazla batık acaba ?

Bence de her makina batık yapıyor , en azından iyi ve daha az batık yapanı bulma cabasindayim .

:21:

Back