• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Barack Obama: Saçımı boyamıyorum

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Barack Obama: Saçımı boyamıyorum
  • 3 saat önce

151121165849_obama_624x351_bbc_nocredit.jpg

ABD Başkanı Barack Obama, diğer liderlerin aksine saçını boyamadığını söyledi.

54 yaşındaki Obama, bu sözleri Kamboçyalı bir öğrencinin tavsiye istemesi üzerine sarf etti.

2009'da Beyaz Saray'a geldiğinde saçları siyah olan Obama'nın şimdi saçları şimdi büyük ölçüde beyazlamış durumda.

Bazı liderler saçlarını boyadıklarını gizlerken, Obama'nın saçlarındaki aklar Amerikan medyasında zaman zaman tartışma konusu oluyor.

Schröder dava açmıştı
Obama, Kamboçyalı öğrencilere, "Öncelikle siz genç insanlardan bana yaşlı demeyi bırakmanızı istiyorum. Ben saçımı boyamıyorum ama birçok lider boyuyor. Bu liderlerin kim olduğunu söylemeyeceğim. Ama berberleri, kuaförleri onların kim olduğunu biliyor" dedi.

Eski ABD Başkanı Ronald Reagan simsiyah saçlarını boyadığını asla kabul etmedi. Berberi de Reagan'ın sırrını açık etmedi.

Eski Almanya Başbakanı Gerhard Schröder, saçını boyadığını yazan bir ajansa dava açmıştı.
http://www.bbc.com/turkce/haberler/2015/11/151121_obama_sac

Ben 10 kere boyadim obamanin neyi eksik zaten kapanınca yeşile boyayacagim

Bende boyuyorum hatta yarın yenilenecek :)) gelsin benim kuaföre indirim yaptırırım :) ayağı alışsın :))

Off seni çok iyi anlıyorum obama ;

Bana da inanmıyorlar :KK12:

Back