• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi banyosu için?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

balaysun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2010
54
0
86
Isparta
bebeğimize banyo yaptırırken neler kullanalım hangi marka ii yardımcı olur musunuz kıslar
şampuan yağ neler gerekli yazabilir misiniz

ben chicco markanın banyo seti oluyor içinde herşeyi var onlardan aldım tek tek alınca pahalıya geliyor tavsiye ederim kokusu çok güzel vücut yağı sabunu herşeyi var hatta ben iki çeşit set vardı güneş kremli olanını aldım 39 lira ödedim çok memnunum annemde evde bulunsun taşımayalım diye dalin set almış bimden çok uyguna ama ben dalinin kokusunu hiç sevmiyorum chicco çok güzel kokuyor bebek eşyası satan yerlerde var genellikle internette de vardır tavsiye ederim bide küvet ve file lazım onu unutma

ben chicco markanın banyo seti oluyor içinde herşeyi var onlardan aldım tek tek alınca pahalıya geliyor tavsiye ederim kokusu çok güzel vücut yağı sabunu herşeyi var hatta ben iki çeşit set vardı güneş kremli olanını aldım 39 lira ödedim çok memnunum annemde evde bulunsun taşımayalım diye dalin set almış bimden çok uyguna ama ben dalinin kokusunu hiç sevmiyorum chicco çok güzel kokuyor bebek eşyası satan yerlerde var genellikle internette de vardır tavsiye ederim bide küvet ve file lazım onu unutma

Ben de chicco nun setini kullanıyorum, çok memnunum gerçekten. Bir de bebedorun banyo süngerlerinden aldım yumuşacık :)

Benimki Bübchen'in böğürtlenli şampuanını çok sveiyor, Türkiye' de var mı bilemiyorum. Babası yurtdışından getiriyor.

Ama bebekken SebaMed'in ürünlerini kullanmıştık, doktor tavsiyesiydi.

Yıkadıktan sonra güzelce yağlamayı unutmayın, ben saf zeytinyağı kullanmıştım ilk 1 sene. Sonra bebek ürünlerine geçtim. Kullandığınız yağ kadar yapacağınız masaj da önemli. Masaj tekniğini doğru uygularsanız, kolik sorunu olmaz yavrunuzda.

Neşeyle büyütün inşallah.

evet bende bebe yağını kullanmıyorum has zeytinyağı kullanıyorum bebeğin cildi ilk zamanlar kuru olacak soyulacak her gün yağla masaj yapıp cildini nemlendirmek gerek kafasında konak oluşursada zeytinyağı çok iyi geliyor kakasını yapamazsa da zeytinyaağı birebir mutlaka has sızma zeytinyağı da al hatta varsa tadığın edremitten getittir fiyatı uygun oluyor ve doğal ordakiler

benim oğlum atopik dermatitli olduğu için mustela ve sebamed kullanıyoruz bütün ürünleri bu ikisinden çok memnunum sebamed kullanabilrsin

benim kızımın cildi de hassas alerjik ciltlerden ne yazık ki..
banyo sabunu olarak jhonsons baby - çok memnun değilim ama. değiştirmeyi düşünüyorum büyük olasılıkla sebamed alabilirim.
sabun kullanmadığım zaman vücut şampuanı olarak jhonsons baby kullanıyorum
şu an konak sorunu yaşadığımız için doktor tavsiyesi ile sebclair şampuan kullanıyorum , öncesinde sebamed kullanıyordum memnunum.
cildi için banyo sonrası badem yağı ve sıvı vazelin sürüyorum
masaj için sebamedin vücut losyonunu kullanıyorum çok güzel kokuyor..

Back