Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkinci fotoda biraz fazla doldurmussun rafı. Güzelliği bozulmuş. Birinci foto havlu olan sade hali guzel.
Tatlim cok guzel olmus gule gule kullan.
Canım çok güzel olmuş hatta cuk oturmuş oraya.ama nacizane fikrim o güzelim rafı çok doldurmuşsun ve bütün havası gitmiş bence dekoratif amaçla kullanıp ilk haliyle bıraksan çok daha havalı durur.o ıvır zıvırlara başka çözüm bul.sen bişeyler bulursun:)
English home
Cok iyi dusunmussun ya cok guzel olmus"
evet canım ,evimin birçok detayında english home hakim ,çok seviyorum ,çok teşekkür ederim beğenmene sevindim ..![]()
O zaman senin evin cok guzeldir
Evlenirken ben de english home dan alisveris yapacagim![]()
süper ötesi bişey olmuş eylül...çok zekice...
inan dolap alsaydın bukadar hoş olamazdı...
rafa bir tane kokulu mum koy mutlaka :) duş alırken yakarsın, prsikolojik olarak mumun o hoş kokusu insana huzur ve mutluluk veriyormuş...
mum çok severim canım ,evimin heryerinde var ,banyoda da tabi ,dün akşam görümcem gelecekti yaktım banyodakini de ,eşim diyorki hayırdır ,görümceye romantizm ortamı yaratmışsındedim belki hoşuna giderde evlenir
ben bu sene tatilden bitkisel sabunlar aldım ,renkli renkli hepsinin bir adı ve özelliği var ,işte harem güzeli ,yok efendim sultan sabunu ,işte mihenk taşı falan filan ,öyle güzel kokuları varki ,sepete koydum banyo inanılmaz kokuyor,her giren ne sıktın böyle ferah ferah kokuyor diyor
ayrıca beğenmene çok sevindimbanyoda yeteri kadar dolap var ,bende bu boşluğu bari işlevsel olmasada dekoratif olsun diye böyle değerlendirdim ..
işlevsellik ve kullanışlılık evet önemli...ama göze de hitap eden şeyleri daha çok seviyorum ben....
gerçekten çok orjinal olmuş...güle güle kullan
o sabunlardan bende aldım, renkleri ve kokuları muhteşem gerçekten, süslü tüllerin içine sarılmış vaziyette...güzel kokuyor gerçekten..
ama benimkiler epeydir duruyor kokusu kalmadı artık :)
yeni almam lazım...