• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

banyoma aksesuarla renk kattım

İkinci fotoda biraz fazla doldurmussun rafı. Güzelliği bozulmuş. Birinci foto havlu olan sade hali guzel.

İkinci fotoda biraz fazla doldurmussun rafı. Güzelliği bozulmuş. Birinci foto havlu olan sade hali guzel.

ben ilk etapta dekoratif dursun istedim ,sonra işlevsel olarak kullanmak için sürekli kullandığım şeyler elimin altında olsun diye koydum ,banyomda çamaşır makinem de yok üstüne koyayım ıvır zıvırları,bende rafı değerlendirdim ,ama iki halini kıyaslayınca banada kalabalık geldi ,akşama gideyimde azaltayım biraz ..

Canım çok güzel olmuş hatta cuk oturmuş oraya.ama nacizane fikrim o güzelim rafı çok doldurmuşsun ve bütün havası gitmiş bence dekoratif amaçla kullanıp ilk haliyle bıraksan çok daha havalı durur.o ıvır zıvırlara başka çözüm bul.sen bişeyler bulursun:)

Canım çok güzel olmuş hatta cuk oturmuş oraya.ama nacizane fikrim o güzelim rafı çok doldurmuşsun ve bütün havası gitmiş bence dekoratif amaçla kullanıp ilk haliyle bıraksan çok daha havalı durur.o ıvır zıvırlara başka çözüm bul.sen bişeyler bulursun:)

sağol canım benim ,o ıvır zıvırlar dolabın içindeydi ,sonra oraya koyayım dedim güzel dursun ,hani bi işe yarasın raf diye ,baktım olmadı ,kaldırdım yine ..

O zaman senin evin cok guzeldir :69:
Evlenirken ben de english home dan alisveris yapacagim :69:

canım ben 8 yıllık evliyim ,benim zamanımda şimdiki şeyler yoktu ,ben yavaş yavaş alıyorum işte böyle beğendikçe ,evim de idare eder be canım ,var resimleri burda bakabilrisin ..

süper ötesi bişey olmuş eylül...çok zekice...
inan dolap alsaydın bukadar hoş olamazdı...
rafa bir tane kokulu mum koy mutlaka :) duş alırken yakarsın, prsikolojik olarak mumun o hoş kokusu insana huzur ve mutluluk veriyormuş...

süper ötesi bişey olmuş eylül...çok zekice...
inan dolap alsaydın bukadar hoş olamazdı...
rafa bir tane kokulu mum koy mutlaka :) duş alırken yakarsın, prsikolojik olarak mumun o hoş kokusu insana huzur ve mutluluk veriyormuş...

mum çok severim canım ,evimin heryerinde var ,banyoda da tabi ,dün akşam görümcem gelecekti yaktım banyodakini de ,eşim diyorki hayırdır ,görümceye romantizm ortamı yaratmışsın :9: dedim belki hoşuna giderde evlenir :9:

ben bu sene tatilden bitkisel sabunlar aldım ,renkli renkli hepsinin bir adı ve özelliği var ,işte harem güzeli ,yok efendim sultan sabunu ,işte mihenk taşı falan filan ,öyle güzel kokuları varki ,sepete koydum banyo inanılmaz kokuyor,her giren ne sıktın böyle ferah ferah kokuyor diyor :9:

ayrıca beğenmene çok sevindim :16: banyoda yeteri kadar dolap var ,bende bu boşluğu bari işlevsel olmasada dekoratif olsun diye böyle değerlendirdim ..

mum çok severim canım ,evimin heryerinde var ,banyoda da tabi ,dün akşam görümcem gelecekti yaktım banyodakini de ,eşim diyorki hayırdır ,görümceye romantizm ortamı yaratmışsın :9: dedim belki hoşuna giderde evlenir :9:

ben bu sene tatilden bitkisel sabunlar aldım ,renkli renkli hepsinin bir adı ve özelliği var ,işte harem güzeli ,yok efendim sultan sabunu ,işte mihenk taşı falan filan ,öyle güzel kokuları varki ,sepete koydum banyo inanılmaz kokuyor,her giren ne sıktın böyle ferah ferah kokuyor diyor :9:

ayrıca beğenmene çok sevindim :16: banyoda yeteri kadar dolap var ,bende bu boşluğu bari işlevsel olmasada dekoratif olsun diye böyle değerlendirdim ..

işlevsellik ve kullanışlılık evet önemli...ama göze de hitap eden şeyleri daha çok seviyorum ben....
gerçekten çok orjinal olmuş...güle güle kullan :34:
o sabunlardan bende aldım, renkleri ve kokuları muhteşem gerçekten, süslü tüllerin içine sarılmış vaziyette...güzel kokuyor gerçekten..
ama benimkiler epeydir duruyor kokusu kalmadı artık :)
yeni almam lazım...

işlevsellik ve kullanışlılık evet önemli...ama göze de hitap eden şeyleri daha çok seviyorum ben....
gerçekten çok orjinal olmuş...güle güle kullan :34:
o sabunlardan bende aldım, renkleri ve kokuları muhteşem gerçekten, süslü tüllerin içine sarılmış vaziyette...güzel kokuyor gerçekten..
ama benimkiler epeydir duruyor kokusu kalmadı artık :)
yeni almam lazım...

satıcı dedi ki bu sabunları rendeleyin ,tül keselerin içine koyun ,daha keskin ve güzel kokar dedi ..deneyebilirsin bence :34:

Bayılırım böyle küçük sihirli dokunuşlara :46:
Çok beğendim Eylül'cüm :38:

$DSCF3288.webp $DSCF3313.webp

$DSCF3286.webp $DSCF3314.webp

$DSCF3315.webp

yeni bazı aksesuarlar aldım banyoma,tuvalet kağıtlığı ,pembe fırfırlı havlu ,ve kokulu taşlar yeni, bunlar english home dan

banyo paspasımı da yeni aldım ,home sweet home ,yeni sezon ,çok tatlı renkleri var ayrıca ,üzerindeki yuvarlaklar ponpon :9: çok sevimli ..

çok güzel olmuş öncelikle güle güle kullanın :16: ya ne bu raftannee bu askıdanbir türlü bulamıyorum.. ne zaman mağzaya gitsem yo. yok. yok.. hep sınırı geliyor bitiyor diyor görevli kızlar.. canıma yetti be :41: :47: sayılı geliyor galiba.. getirin 50 tane atın ya..nettede yok.. siz yeni mi aldınız acaba ? :26:

Back
X