- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 882
- 448
- 43
çok güzel olmuş öncelikle güle güle kullanınya ne bu raftannee bu askıdanbir türlü bulamıyorum.. ne zaman mağzaya gitsem yo. yok. yok.. hep sınırı geliyor bitiyor diyor görevli kızlar.. canıma yetti be
![]()
sayılı geliyor galiba.. getirin 50 tane atın ya..nettede yok.. siz yeni mi aldınız acaba ? :26:
bunları alana kadar aynı şeyleri yaşadım ,bu rafı ve havluluğu görüp çok beğenmiştim ama o an almamıştım ,aradan bir 15 -20 gün geçti
alıcam dedim ,hangi mağazasına gitsem yok ,gelir ,gelmez ,bitti falan filan deyip duruyorlar,pişman oldum o gün almadığıma ,ama aynı
siz gibi almalıyım almalıyım diyorum habire ,sonra geçen aylarda aksesuarda %50 indirim oldu ,telefonuma mesaj geldi ,hemen girdim
siteye rafı buldum ama stok bitmiş ,havluluk yine yok tabi ,bana yakın tüm mağazalarını aradım ,birinde varmış ayırttım 1 saate gidip
% 50 indirimle aldım ,1 hafta sonra da havluluk geldi internet sitesine ama indirim bitmişti ,çok alışveriş yaptığım için 25 tl lik hediye
kuponum gelmiş nete aynı zamanda ,yine indirim gibi oldu tabi bana hemen aldım .2 ay kadar önceydi bunları almam .
sürekli takip edin umarım bulursunuz ,ferforje grubu malesef bitince yenisi gelmiyor başka çeşitler çıkıyor ,yakaladın mı almak lazım ..