• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

banyoma aksesuarla renk kattım

eylul166

Guru
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
10.690
882
448
43
evle uğraşmayı çok seviyorum ,gözüme boş gelen yerleri farklı objelerle dolduruyorum
şimdi de bu havluluk ve rafı aldım banyoma ,duş ile duvar arası bir boşluk vardı ,onu kapattım ,önce dolap dedim ,sonra ahşap veya cam raf dedim en son böyle oldu .umarım beğenirsiniz ..

böyle bir boşluktu

$DSCF2537.webp

böyle doldu :9:

$DSCF3292.webp

şimdi raftakileri kaldırdım ,ilk koyduğumda çekmiştim ,şu an üzerinde duş jellerim ve makyaj temizleme ürünlerim var ..

4. SAYFADA YENİ RESİMLER VAR ,BANYO İLE BOZDUM KAFAYI GALİBA :))))

Son düzenleme:
canım o raftan bende aldım ama bir türlü üstüne koyduklarımı beğenmedim sen nasıl dekore ettin yakından çekip koyarmısın

Son düzenleme:
Çok güzel raf güle güle kullan nereden aldın yazarsan çok sevinirim :)

Ha bu arada iyiki hatırlattın canım,merak edenlere english home ,raf 49,90 ,havluluk ise 44,90 ,birde bunun 5 katlı rafı var,indirimden yakalarsam alıcam,bunlrda %50 indirimden.

Vay vay :) Çok hoş olmuş bencede çiçekten daha hoş :) Hemde birsürü malzeme alıyodur üstüne hemde çok şık, bende istiyorum :15:

çok güzel olmuş canım,güle güle kullan.

ben de çok beğeniyorum bu rafları.çok zarif ve işlevsel.fiyatını yazman da çok iyi oldu.ben de almak istiyorum.

Çok güzel olmuşlar ya resmen havası değişmiş, bende raftan aldım ama mutfagamı banyoyamı karar veremedim :26:

valla süper olmuş güle güle kullan:16:
bende raf istiyorum banyoyu cok ıslatıyor eşim havluluk bozulur 2 günde :27:

evle uğraşmayı çok seviyorum ,gözüme boş gelen yerleri farklı objelerle dolduruyorum
şimdi de bu havluluk ve rafı aldım banyoma ,duş ile duvar arası bir boşluk vardı ,onu kapattım ,önce dolap dedim ,sonra ahşap veya cam raf dedim en son böyle oldu .umarım beğenirsiniz ..

böyle bir boşluktu

Eki Görüntüle 782031

böyle doldu :9:

Eki Görüntüle 782033

şimdi raftakileri kaldırdım ,ilk koyduğumda çekmiştim ,şu an üzerinde duş jellerim ve makyaj temizleme ürünlerim var ..

çook iyi düşünmüşsünüz tebrikler harika olmuş tek kelimeyle ba_yı_l_dı_m :46: :46: :46:

ben yazdığınız siteye girdim ama bulamadım yardımcı olurmusun bana

canım bende baktım şu anda satışta yok ,ferforje ürünler dönemsel değişiyor ve dönemsel geliyor internet sitesine ,ben mağazalardan görerek almayı tercih ediyorum ,bulunduğunuz yerde english home mağazası var ise bizzat gidip alabilrisiniz ..

canım bende baktım şu anda satışta yok ,ferforje ürünler dönemsel değişiyor ve dönemsel geliyor internet sitesine ,ben mağazalardan görerek almayı tercih ediyorum ,bulunduğunuz yerde english home mağazası var ise bizzat gidip alabilrisiniz ..

çok teşekkür ederim canım...magaza yok canım.....genede teşekkür ederim...

Back
X