• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Banyom ile ilgili acil yardım!

arzum86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2008
850
0
96
İstanbul
kızlar evimizde mutfagımızı banyomuzu yenilemeye çalışıyoruz siparişler gelmeye başlıyınca çogu şey istediğimiz gibi olmadı mutfagımızda(kırmızı-beyaz) şimdilik sorun yok çünkü çogu parça takılmadı banyo ise hiç içimize sinmedi tamam bizdede hata var ama banyo dolabının kapaklarındaki çizgiler yatay olcaktı dikey yapmışlar biz çizgiler az olanı seçmiştik onlar çok olanı kullanmışlar bunuda geçtim bi türlü lavobo uymuyo kare lavobo aldık ortaya konulandan olmadı aşagıda resmini eklediğimi aldık yine olmadı bi fikir verirmisiniz bana banyo dolabının camları aynası falan takılmadı oyüzdenmi kötü duruyo yoksa gerçektenmi kötü buarada eşim bu rengi seçmişti güzel durur diye mutfagı ben

Son düzenleyen: Moderatör:
bence tam yerleşmediğiniz için içinize sinmiyo
kötü durmuyo bence
acaba bu lavabolar kullanışlı oluyomu

bende yeni evime mutfak banyo tuvalet yaptırma arefesindeyim

bence tam yerleşmediğiniz için içinize sinmiyo
kötü durmuyo bence
acaba bu lavabolar kullanışlı oluyomu

bende yeni evime mutfak banyo tuvalet yaptırma arefesindeyim
çok teşekkür ederim yorumun için lavabo için satın aldıgımız yer çok kullanışlı dedi ben çanak mı alsak dediğimde düşünmeyin kullanımı çok zor dedi
acaba dolabları birleştirsemmi arada boşluk olmasa sizce
offf

lavabo tam monte edilmemiş aynası felan yok bide yeni olana göz alışana kadar yadırgar bu normaldir güzel olmuş aksesuarlar alırsınız fıstık gibi olur canınınızı sıkmayın bide dolapları birleştirince daha hoş durur kanımca hayırlı olsun

Yerleştirince güzel duracağını düşünüyorum.
Yalnız dolaplar bitişik daha güzel olur .
İyi günlerde kullanın.

bence dolaplar ayrı daha güzel
mağazalarda da ayrı
bende öyle yaptırıcam hatta havluluğu
lavabonun karşı duvarına yaptırmayı düşünüyorum

bence çok güzel, çizgilere çok takılmayın. yerleşince çok daha içinize siner. güle güle kullanın. yerleştikten sonra da fotoğraf bekleriz.

ben beğendim.şimdi monte edilmediğinden gözünüze öyle görünmüştür.aynanız,aksesuarlarınız takılınca güzel olur kanaatindeyim.banyonuz genişse ayrı koyun dolapları ,dar bi banyonuz varsa birleştirir kullanırsınız.lavaboyuda beğendim.güle güle kullan..

kızlar çok sağolun yorumlarınız için inş. aksesuarlarını takınca güzel olur bitince resmini koyarım banyomun buarada benim banyom geniş değil arkadaşlar farketmişsinizdir resimden dolabın hemen yanında duşakabin var keşke geniş olsaydı bizde yanlış seçimlerle dahada daraltık ama olsun tecrübe oldu buarada çamaşır mak. dolabına kapak yaptırmamışız arkadaşlar sizce yaptıralımmı yoksa beyaz olarak gözüksünmü

kızlar dolabı yaptırdıgımız yerle işe daha teslim etmedikleri için sorun oldu normalde ayın 18de hepsi teslimdi sesler yükseldi eşimde dolabı yanlış yapmışsınız istemiyorum diyince abi biz çizgilerini yatay yapıcaz sipariş verdik demişler tüm kapaklar yatay olucak ha çokmu bişey değişecek en azından istediğimiz sipariş ettiğimiz gibi olucak belki bukadar kötü gözükmücek gözümüze

bende neden değiştirmiyosunuz onların hataları diyecektimki,değiştiricekler demişsin..sevindim..düşey olmamış hakketten çünkü ..güzel günlerde kullan..seramiklerin ne renk ? gri gibi gördümde ben..aksesuarlarını siyah alırsan şık duracağı kanaatindeyim..çünkü o mobilyaya ve seramiklere siyah yakışacağını düşünüyorum..renk katma bence yeşil,pembe,mavi gibi renkler kullanma..

canım teşekkür ederim yorumun için dün aldılar banyo dolabını bakalım ne zaman gelicek inan sogudum banyodan tamam rengi begenmedim yapılınca, daha güzeli olabilirdi renk olarak ama çamaşır mak. yatay yapmışlar diger ürün dikey iyice begenmemeye başladım inş. aksesuarlarıyla güzel olur seramikler gri tonları buarada iri kulplar mı kullanılmalı(kare vs. gibi) yoksa ince düz kulplarmı ne çok soru soruyorum kızlar kusura bakmayın güzelleşsin istiyorum

Back
X