banyolara hediyelik sabun sepetleri...

Talin, pembe de ki sabunlardan koyarsın üçüne de, benimkileri beğendiler çünkü. Bu arada renkleri belirttim sarı, yeşil ve lila. Sadece içindeki sabunlar pembedeki gibi olacak. Bu kadar bende salı gibi aynı hesaba yatırırım. İyi akşamlar... :1hug:

tamamdır canım
gönderdiğimde haber veriririm yine
iyi gecelera.s.

Talincim tekrar selamkaydirigubbakcemile3

Aşağıdaki büyük pembe sepeti hani istemiştim ya, benim için hazırlarsan sevinirim; içindeki sabunların yeşil kelebekli olan yerine pembe kelebekli olan olsun bir de üçlü civcivlinin yerine de pembe mavi şirin balık+portakallıyı değiştirirsiiiinnnn bitanem gerisi de aynı olsunkaydirigubbakcemile5 OK. Yılbaşında renk renk şeker şeker sabunlarla nazar değmesin şekercim Ellerine sağlıkŞeniz

[QUOTE="NightRose";4669667]Talincim tekrar selamkaydirigubbakcemile3

Aşağıdaki büyük pembe sepeti hani istemiştim ya, benim için hazırlarsan sevinirim; içindeki sabunların yeşil kelebekli olan yerine pembe kelebekli olan olsun bir de üçlü civcivlinin yerine de pembe mavi şirin balık+portakallıyı değiştirirsiiiinnnn bitanem gerisi de aynı olsunkaydirigubbakcemile5 OK. Yılbaşında renk renk şeker şeker sabunlarla nazar değmesin şekercim Ellerine sağlıkŞeniz[/QUOTE]

tamam canım
anladığım kadarıyla yılbaşına kadar istiyorsun sen
yarın hazırlamaya başlıyorum istediğin gibi
sevgilera.s.

nightrose'cum pembe mavi şirin balık demişsin
öyle bir desenim yok ki
kafam karıştıfisfisfis

Hayatım şimdi gördüm mesajınıkaydirigubbakcemile3 Şirin Balıklı portakallı dediğim sabun soldaki yeşil sepette işaretlediğim eğer o yoksa hiç sorun değil yerine kirazlı portakallı var aşağıda işaretlediğim o da olur. Yeşil kelebekliyide işaretlediğim resimde beğendim aynısı pırıl pırıl olanından olsun. Diğer istediklerimi de zaten kırmızı daireyle işaretledim onları koyarsan çok sevinirim. Şööyle ışıldak minik renkli boncuklarla kalplerle de süsledin mii oooohh hepsi tamamdır tatlım, pembiş sepetin içinde. Süpersin, teşekkürlerŞeniz

Son düzenleme:
[QUOTE="NightRose";4673566]Hayatım şimdi gördüm mesajınıkaydirigubbakcemile3 Şirin Balıklı portakallı dediğim sabun soldaki yeşil sepette işaretlediğim eğer o yoksa hiç sorun değil yerine kirazlı portakallı var aşağıda işaretlediğim o da olur. Yeşil kelebekliyide işaretlediğim resimde beğendim aynısı pırıl pırıl olanından olsun. Diğer istediklerimi de zaten kırmızı daireyle işaretledim onları koyarsan çok sevinirim. Şööyle ışıldak minik renkli boncuklarla kalplerle de süsledin mii oooohh hepsi tamamdır tatlım, pembiş sepetin içinde. Süpersin, teşekkürlerŞeniz

[/QUOTE]

ayy şimdi anlaşıldı
o portakalın yanındaki şirin balık dediğin incir canım yakaydirigubbakcemile3
ben de diyorum nerde balık var:)
tamam canım hepsinden var zaten bende
sepetini hazırlamaya başlıycama.s.

Amanınnnn:roflol: incirliyi istemem o zaman tatlım, sen kirazlıyı koy onun yerine, öptüma.s.

[QUOTE="NightRose";4677136]Amanınnnn:roflol: incirliyi istemem o zaman tatlım, sen kirazlıyı koy onun yerine, öptüma.s.[/QUOTE]

canım sabunların hazır
sabah argoya vericem
bana özelden adresini yazarmısın
sevgilera.s.

Talincim Günaydıııına.s.
Kargom geldi hepsi de çok güzel, teşekkürler tatlımŞeniz

iyi günlerde kullan canım
beğenmene çok sevindim:teytey:
sevgilera.s.

senden haber bekliyorum talinciğim arkadaşıma hediye götüreceğimde ne kadar çabuk olursa o kadar iyi olur canıma.s.

senden haber bekliyorum talinciğim arkadaşıma hediye götüreceğimde ne kadar çabuk olursa o kadar iyi olur canıma.s.

selam canım
kusura bakma hemen yazamadım
mavi sepet varmış
çok da güzelmiş
yapınca resmini çekip buraya koyucam zaten
sen hangi sabunlardan istiyorsan bana seçip yaz
2 gün içinde yollarım sepetini
sevgilera.s.

merhaba talinciğim küçük sepetten 2 tane istiyorum birinin sabunları resimdeki gibi olsun diğerinin içinde tek gül desenli sabundan mutlaka olsun 2. ve 3. sabunun desenini sen seç

buyuk sepetlerinn mavi olanından istiyorsun sanmıştım ben
yanılmışım sanırım?

küçük sepetin hangi rengini istiyorsun onu da belirtmemişsin
lila,pembe,yeşil,sarı?
sabunlar hangi sepetin içindekinden olacak?

canım biraz acele yazdım çok anlamsız olmuş kusura bakma daha düzgün anlatayım

1.sepet küçük pembe sepet sabunlar resimdekinin aynısı
2.sepet küçük pembe sepet sabunların birisi tek gül deseni olandan diğerlerini sen seç
3.sepet büyük mavi olacak sabunların biri nazar boncuğu deseninde diğerleride içinde mavi renk olan sabunlardan sen seç
istersen devamını özelden anlaşalım

tamamdır canım
sabunlarını yarın boyamaya başlıycam
çarşamba günü gönderirim
özelden haberleşiriz adres bilgilerini,

ççookkk güzeller yanlız sabunların üstündeki resimler yapışkan bişimi yoksa sim dökerekmi yaptın.anlayamadım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…