• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Banyolara damacana koyalım :))

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Nimett07

hadi gülümse..
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2009
1.577
18
158
Antalya
Arkadaşlar ne yaparsam yapayım saçlarımın elektiriklenmesine,şekil almamasına çare bulamıyordum ve nedenini bilmemek beni deli ediyordu..Galiba buldum neden olduğunu;yaşadığım yerde sular çok kireçli ve ne zaman annemlere gitsem orada saçlarımı yıkadığımda inanılmaz güzel oluyor saçlarım..Hem çok güzel parlıyor hem elektriklemeden çok güzel dalgalar oluşuyor..Orada sularda kireç yok ve çeşmeden rahatlıkla su içilebiliyor..Orada saçlarımı yıkadıktan sonra tarıyorum ve kurumaya bırakıyorum sanki evde elektiriklenen saçlar benim değilmiş gibi şekil alıyor..Galiba banyoya da bir damacana alma zamanı geldi :))

çok mantıklı kireç eminim zarar veriyodur ama saçlarımız için su ısıtcaz önce saçları halledicez sonrada vucudumuzu normal suymalmı yıkıycaz baya zor olur heralde :23:

Back