Banyodan seslenen komsu

Malum ramazan geldi.
Bende de sahurda maaile haha hihihi yapan bir komsu var.
sahur vakti sanki herkes uyanikmis gibi gurultulu sahur yapanlara gicik oluyorum acikca..

Sen sahura kalktin diye ben uyanmak zorundamiyim?
Sahurda son ses tv. Son ses muhabbet yuh diyorum yani.

Yani demem o ki; apartmanda yasayan dikkat edecek .
Nokta!!!!!!

Not; ben de sahura kalkarim ama milletin sesinden sinir oluyorum sahurda bazen

Orda yasiyorsunuz tabiki ses yapicaksiniz. Turkiyede ses kurali varmi? Mesela hollandada hafta ici sabah 7 den aksam 22:00 kadar son ses muzik cal kimsenin karismaya hakki yok( polis bile gelmez), hafta sonuda sabah 9:00 dan gece 1e kadar izin var. Insanlar ne zannediyor anlamiyorum, kendi evimde konusup yuruyemiceksen, rahat edemiceksen ben OLEYIM ozaman....

Malesef burda herseye , bir bahane aman cocuk bagiriyor aman agliyor gibi. Sanirim gunduz olan sese kimse karisamiyor diye biliyorum ama

Evet var ses kurali burada da aciklamis arkadas,gunduz de olsa var ki iyi var son ses müziği kimsenin kafasi kaldirmaz.

Gürültü bir ortamda da bulunmak ta cok zor hastasi olan var,kucuk bebegi olan var,ise gideni var,eski evde biz de cok cektik ki tek gürültü degildi tabi tependen silkeleme,cop,su dokme,evin icin de mac yapma,ip atlama,ki kucuk cocukta degil bunlar.

Komşum olsanıza ehehe. :)
cok isterdim :))❤
belki birgün olur kimbilir
konu sahibi sizi desteklemeyen mesajlara tepki vermemissiniz ama .
amaç fikir almaksa sadece hak verenleri muhatap almak doğru değil.
hayırlı ramazanlar.
komşuya bir tatlı götürün aranız tatlansin mübarek günde

böyle insanlara naif yaklaşmak bi işe yaramıyo. bence iyi yapmışsınız

Iki kere filan vurgulamissin komsunun cocugu olmadigini.. Cocugu yok diye anlamiyor'a getirmeye calismissin sanirim ama anlayis gostermek zorunda degil ki, rahatsiz oluyor olabilir, gayet normaldir.. Evet, banyodan seslenmesi abes olmuş ama sahurda da gürültü yapılmış daha once, demek ki baya ses gidiyor, dikkatli olun bence ailecek.. "Ama napiyim duvarlar ince, ama evde hayvan beslemek serbest" gibi bahaneler geçerli şeyler değil.. Evde hayvan beslemenin serbest olmasiyla ekstra cikan gürültüye karşı tarafın katlanmasini beklemek ayri seyler..

Kadın bıkmış sizden artık.Niye gelsin kapınıza daha önce rahatsız olduğunu belli etmiş zaten.

makul saatlerde sesin olması kadar doğal bir şey yok sonuçta yaşam alanı fısıltılı konuşacak değil insanlar sabahın nurunda ya da gece geç vakitlerde yapılıyorsa ses uyarmak doğal hakları

Bir de garc gurc çekilen sandalye sesi..
Bazıları hala o sesin her yere gidebileceğini öğrenememişler. Gece vakti gayet rahat çekiştiriyorlar eşyaları.

Ben de kalkıyorum ama çocuk uyanmadan sahur yapabilelim diye mutfak kapısını kapatıp hazırlıyorum.

Konuya yorumum; çok gürültülü bir ailesiniz galiba. Ben de mesela bağırarak gür sesle konuşan insanlara sinir olurum.
Ama banyodan seslenmesi çok saçmaymış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…