• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

banyoda ne yaptın diyen arkadaş

Vede pasif te deil kimse herkes olduğu gibi bize yazdığın gibi yurt arkadaşlarına yaparsanggıcık eder damarı basarlar neyi paylasamiyorsun ki ...Daha önüne kimler çıkacak işte rekabet edecek is arkadaşları kocanın kardeşi annesi ...Yurt arkadaşları fasa fiso sen diyorsun her katta 79 kız var die bi iki kafa dengi bul onlarla takıl ders çalış ...kim ne derse desin çok mu onemli ...

Ya Allah sana gerçekten hiç dert vermemiş insanları burda meşgul ediyosun

Yaa onceki konularini bilmiyorum ama cok gecimsizsin bence cok abartmissin yaa :KK53:
Ne var bunda yaaa. Poff

Niye herşeyi problem ediyosun. şaka arkadaşım o sana banyoda naptıgını anlatmanı beklemiyordur lafın gelişi sormuş yani uzun kalınca. ayrıca anda makina muhabbeti tüm kızlar arasında yapılır. devlet sırrı falanda degildir. neden bu kadar takıntı yaptın bilmiyorum. iyiki seninle oda arkadaşı degilizzz.

Ya Allah sana gerçekten hiç dert vermemiş insanları burda meşgul ediyosun
meşgul olmak istemeyen meşgul olmaz zorla mı okutuyoruz yorum yazdırıyoruz ? ben de kendimce derdimi anlatıyorum meşgul olan birisi varsa kendi istediği için meşgul oluyordur başka bir sürü konu var gidip ona yazabilirler yani benim sıkıntım değil birilerinin meşgul olması. silah zoruyla okutmuyoruz burda bu konuyu kimseye

Konuyu başlığını okurken mesele mastürbasyon sandım ahaha

Komik bir dertle karşılaştım

Yahu altı üstü sana tüylerini neyle temizliyorsun demiş
Ne garip bir takıntı :)

meşgul olmak istemeyen meşgul olmaz zorla mı okutuyoruz yorum yazdırıyoruz ? ben de kendimce derdimi anlatıyorum meşgul olan birisi varsa kendi istediği için meşgul oluyordur başka bir sürü konu var gidip ona yazabilirler yani benim sıkıntım değil birilerinin meşgul olması. silah zoruyla okutmuyoruz burda bu konuyu kimseye
Bize yapcagin atari oda arkadaslarina yapsana kiz. Icine ata ata hasta olcan valla Allah korusun

Tek başına eve çık madem. Burnu havada ve yapmacık bi insansın anladığım kadarıyla. Vardı senin gibi tipler ben okurkenene de. Kendini en ahlaklı en namuslu ıyyy mıyyy cı insan o kadar sinir olurdum ki hem kyk da kalacan hem marjinal olacan yok öyle:)

Allahtan boş insanlarız bir haftada 4 konu açmışsın sonra kim okurdu. Madem öyle neden buraya danışıyorsun?

Ee gayet normal bi diyalog olmuş.. Neyi rahatsız etti,seni... Bizde oğrenciyken çok konuştuk bu şeyleri.hala da konuşuruz arkadaşlarla

Ya siz ne anlayışsız insanlarsınız birtürlü anlayamamışsınız kızı takık olmakla suçluyosunuz.Ne takığı kız bildiğin dikkat çekmek ve yukarıda bir arkadaşında bahsettiği gibi marjinal olmak,baaaakın ben onlardan farklıyım diyebilmek adına 12 gündür kendini yırtıyor burda..Hani royal familyden kyk yurduna düşmüş havasına girmiş sorsan evde tencereden yemek yiyodur..ıyğğğğ bana kıllarımı sordu,ıyğğğğ benim eşyalarımı istiyolar :) canım benim ya..sadece çocukken fazla ilgisiz kalmış bir de siz üstüne gitmeyin lütfen :))

Vurmayın öldü.
Elinizin ayarı yok, kafasına kafasına vuruyorsunuz

O değil de, öğretmen adayı kendisi.
Çoluk çocuk emanet edilecek 1 sene sonra.
Rol model olacak.
6 yaşında çocuk ailesinden fazla bu öğretmeni görecek.
Durum içler acısı.
Burdan 1 kitaplık mevzuu çıkar eğitime dair ama... Ne fayda...

Back
X