• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

banyoda kullanılması gereken renk

ben ya banyomu ya da mutfagimi kirmizi yapardim heralde, tabe kendi evim olursa bi gun..Bi restaurantta gormustum ama normal fayans diildi parlak bisiydi..

Ben olsam sıyah beyaz ve kırmızı ıle kombıne ederdım.

Açık renkler daha iyi olur diye düşünüyorum. ... Banyolar genelde karanlık oluyor.Tasarruf tedbirleri çerçevesinde elektrik kullanmayıp doğal ışıktan yararlanmak için pastel tonlar kullanılabilir. Açık renkler alanı hem geniş hemde aydınlık gösterir.Aydii nin banyosuydu sanırım.Beyaz turkuaz karolarla aralarda banyoya hareket kazandırılmıştı.Kırmızı-siyah-beyazda güzel.Forumda örnek var.Hoşuma gitmişti O da.Yalnız banyo bu kadar iddialı olursa diğer odalar nasıl olur düşünmek gerek

Son düzenleme:
Ben bembeyaz seviyorum banyoyu. Belki çok açık su mavisi aksesuar ve bordürlerle süslenebilir. Banyo deyince böyle sanki çoookk beyaz, çoooook pırıl pırıl bir yer olması gerekiyormuş gibi hissediyorum.

Banyonun büyüklüğüne bağlı. Mesela ben yaptırıken kırmızı beyaz istiyordum sonra gittik fayansçıya. Orada bi dekarasyoncu bayan vardı dediki küçük banyolarda koyu ve göz alıcı renkler çok itici duruyormuş. Benim banyomda küçük ve açık mavi veya açık pembe önerdi tabi krem tonlarıda olabilir ama ben renkli bişey istemiştim. Sonra gittim pembe döşettirdim ama sonradan pişman oldum keske mavi yaptırsaydım diye hani su rengine daha yakın ya öyle bi düşünce geldi ama iş işten geçmişti. Yani kısacası canım banyon büyükse her renk gösterir ama küçükse siyahtan yada yorucu renklerden uzak dur açık ve ferah renkler kullan...

merhaba canım..bizim banyomuz da ne küçük ne de büyük:)) ortası diyelim:)biz banyoyu da mutfağı da siyah beyaz yaptırıyoruz.mutfak için dolaplar beyaz,sadece ortada iki tane siyah cam dolap var.simli siyah beyaz granit mermer yaptırdık,duvarına siyah beyaz küçük mozaik yaptırdık.duvar da beyaz.
banyo da sadece klozetin geldiği yere iki sıradan ve duşakabinin kapladığı alana siyah parlak fayans,diğer kalanı da aynı modelin beyaz parlak fayansını yaptırdık.yerler siyah beyaz dama tarzı. bence harika görünüyor...ama tabi yaşamaya başlayınca temizliği nasıl olur onu bilemiyorum:))) gerçi fazla zorlayacağını da sanmıyorum:)))

buarada bende de kırmızı hayranlığı var. koçtaşın sitesinden bakarsanız siyah aynalı dolapları,kırmızı lavabosu olan bir banyo takımı var.biraz daha ikna edersem o dolap da banyomda olcak:)))

Son düzenleme:
bence en kullanışlı beyaz çünkü banyo takımlarıyla banyomuzu her istediğimiz renge bürümek kolay olurdu..kırmızı yada siyah yapsam hep aynı tarzda renklerde takılıp kalınırdım..ama beyaz olan bi banyoya kırmızılı bi klozet takımı olsun ,,siyah olsun hepsi gider ve istediğimiz zaman istediğimz rengi kullanırdık.hem beyaz daha iç açıcı ve ferah durur.tabii bu benim düşüncemm kızlarrrr:kedi:

bende beyaz mavi isterdim banyomu arkadaşımın öyle çok hoşuma gidiyo beyaz fayansların arasında mavi deniz temalı bordürleri var benim krem kahve banyom ve hiç beğenmiyorum

ben parlak beyaz fayans arasına kırmızı siyah ve mor çizgiler geçen bir bordür tercih ettim.ayrıca zemine yakın araya siyah konulacak.eve gidersem fotosunu eklerim modeli nette bulamadım ama markası ege seramik

Back
X