- 10 Şubat 2019
- 167
- 51
-
- Konu Sahibi Renklikalem123
Ama sanki ilk basta 2 - 3 ken simdi 10-12 saydimYuva olsaydı daha fazla olurdu bence biseyle beraber geldiler orda kaldılar hayvanciklar öyle düşündüm
Aynen havalar isinmaya basladi eskiden vardi evimde ama orasi bodrum kattaydi. Normal dedim. Smdi 3.kata nerden geliyorlarCnm bizimde tuvalette ayni sekilde var havalar isininca cikiyorlar kafayi yemisler
Evet tupun ustune agda parcalari var. Illaki damliyor ama tupun ustunde yok isitilan yerde yok. Sadece tupun altinda kenarda dolasiyrAğda ısıtmak için tüp var dediniz, ağda ne tür ağda? Acaba tüpe apda sıçramış olabilir mi? Ona mı geliyorlar yani? İlk aklıma gelen o oldu
Yuvayi nasil bulacagim nasil yapayimyuvayi bulursan sakiz yapistiriver ya da slikon sık
takip etmen lazim bi sureYuvayi nasil bulacagim nasil yapayim
Annem simdi bi yere girdiklwrini gordu duvar kenarinda alciyla kapatti. Bakalim.yine gelmezler insallahtakip etmen lazim bi sure
Konuyu ben acmisim gibi 3. Kattaki ve banyoda karınca kolonisi var resmen belgesel çekilir anladigim kadariyla benim karincalar böcek yemeye geliyor geceleri böcekler çıkıyor meydana taşınali 5 ay olacak yeni denk geliyorum maalesef bazen suda görüyorumöluyor bir kaç tanesi
Ben olmazsa kedimi banyoya katicam yesin böcekleri
Böcekler yaşıyorBöcekler zehirlenmiş olabilir bina geçen yıl ilaçlandıysa. Kedi zehirli böcek yerse hastalanır. Kedinizi seviyorsanız bunu yapmayın.
Konu sahibi karıncalar hakkında bilgim ve fikrim yok ama yeni tadilat yapılmış mis gibi banyoda küçük tüp biraz kötü durmaz mı? Ya da ben çok takıntılıyım yerinde olmayan ıvır zıvır konusunda.
Teskkurler ama ilac kullanmak pek istemiyorum ilacsiz yontem bulmaya calisiyorumbenim hem bekar evinde hemde şimdiki evimde ilk taşındığımda küçük siyah karıcalar vardı. mutfakta salonda her yerde vardılar. önceki evimde tamamen temizledi.şimdiki evimde de artık görmüyorum. detan maxi sıktım. 6 ay etkiliymiş. bide yuvaya taşıyıp yuvadakileride temizliyomuş. ama sıktığınız bölgeleri bi süre yıkamayın. bence kesin çözüm.
takmiyorum o kadar tupun varligini.Böcekler zehirlenmiş olabilir bina geçen yıl ilaçlandıysa. Kedi zehirli böcek yerse hastalanır. Kedinizi seviyorsanız bunu yapmayın.
Konu sahibi karıncalar hakkında bilgim ve fikrim yok ama yeni tadilat yapılmış mis gibi banyoda küçük tüp biraz kötü durmaz mı? Ya da ben çok takıntılıyım yerinde olmayan ıvır zıvır konusunda.