Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sevgili royem ve bitanesi teşekkür ediyorum...yalnız benim kendi evim ve banyomda da dolabım var ancak kullanılmış nemli bornozları dolaba koyamıyorum...sen de koyma zaten çünkü bi yakınım dolaba koyduğu nemli şemsiyeler yüzünden kabaran dolabını değiştirmek zorunda kaldı...şimdi banyoya bi askılık mı taktırsam diye düşünüyorum...ama öyle de ortada hiç hoş durmaz gibi geliyor...
Kapıya takılan çengelli askılar var canım, onlardan alabilirsin. Ben havlupan kullanıyorum; ama bütün yatak odalarına birer askı koydum. Üstümüzden çıkanı havalansın diye asıyoruz, sonra dolaba kaldırıyorum. Hem bir yere çivi falan çakman gerekmiyor hem de seyyar olarak kullanabiliyorsun.
sevgili royem ve bitanesi teşekkür ediyorum...yalnız benim kendi evim ve banyomda da dolabım var ancak kullanılmış nemli bornozları dolaba koyamıyorum...sen de koyma zaten çünkü bi yakınım dolaba koyduğu nemli şemsiyeler yüzünden kabaran dolabını değiştirmek zorunda kaldı...şimdi banyoya bi askılık mı taktırsam diye düşünüyorum...ama öyle de ortada hiç hoş durmaz gibi geliyor...
canim ben nemliyken koymuyorum zaten...islak ise balkonda yada evin icinde telin ustune atiyorum..kuruduktan sonra dolaba kaldiriyorum:))yoksa islak konmazz zaten,dedigin gibi hem havlu icin hem dolap icin iyi olmaz..sevgiler
Banyomda havlupanım var fakat onda sadece kullandığımız günlük el-yüz havlusu asılı duruyor yada acil kurutmam gereken birşey olursa havlupanın üzerinde kurutuyorum. Fakat bornozlarımızı banyoda kapıya takılan askılar var oraya asıyoruz devamlı orada kalıyor. Zaten devamlı kullanıldığı için dolaba kaldırmaya fırsatta olmuyo gerek te kalmıyo.
değerli yorumlarınız için teşekkürler hanımlar...sayın anuşka hanım gerçekten iyi fikir her odaya askı koymak ama benim kapılar camlı ve buzlu da değil farklı bi cam çift katlı gibi assam diğer taraftan çirkin duruyor o yüzden vazgeçtim ben...banyo için kapının arkasında kalan duvara iki tane bornoz askılığı taktırmaya karar verdim...hem kapı açılınca da arkada kalıyor görünmüyor hem de kapı arkasına asıp yukarıdaki camlı bölmelerden havlu görüntüsünü kaldırmış oluyorum...teşekkürler:))
değerli yorumlarınız için teşekkürler hanımlar...sayın anuşka hanım gerçekten iyi fikir her odaya askı koymak ama benim kapılar camlı ve buzlu da değil farklı bi cam çift katlı gibi assam diğer taraftan çirkin duruyor o yüzden vazgeçtim ben...banyo için kapının arkasında kalan duvara iki tane bornoz askılığı taktırmaya karar verdim...hem kapı açılınca da arkada kalıyor görünmüyor hem de kapı arkasına asıp yukarıdaki camlı bölmelerden havlu görüntüsünü kaldırmış oluyorum...teşekkürler:))
Benim kızımın ve oğlumun oda kapıları da camlı ama buzlu. Dediğiniz gibi dışarıdan kötü duruyor. Kızımın odası için şöyle bir çözüm bulduk:
Oda renklerine uygun büyük dikdörtgen şeklinde bir örtüyü astık önce askıya. Sonra üzerine sabahlığını, takılarını, fularlarını falan astı. Dışarıdan bakıldığında örtü görünüyor sadece.
Sevgiler.