banyoda düştüm :((

kardelen_32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2008
472
3
38
slm kızlar .. 35 inci haftamdayım.bugün akşam üstü banyoda ayağım kaydı ve kalçamın üstüne oturup kaldım. çok korktum bebeğime bişey oldu diye mafoldumben akşam acile gittik ultrasona girdim dr herşey normal kalp atışı var dedi. ama ben yinede çok korkuyorum erken doğum falan olmaz demi ? bişi olmamıştır bebişime demi? senağlama

Gecmis olsun canim ...aklina kötü seyler getirme ...bisey olsaydi ultrasonda cikardi ....agrin sancin veya kanaman yoksa bisey olmamistir....

canım geçmiş olsun çok dikkat et. sağlıklı çıktıysa bir şey olmaz korkma.boşa stres yapma.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.sıkma canını.dikkat et

Ah canim...gecmis olsun:teselli:....hay Allah görünmez kaza iste..tühhh:1hug:

Merak etme....doktor birsey yok dediyse yoktur insallah....:Saruboceq:

Dikkatli ol biraz daha güzelim...acele etme is yaparken falan....

Tekrar gecmis olsun....üzülme

çok geçmiş olsun kalçanın üzerine düştüğün için ona birşey olmamıştır korkma.

geçmiş olsun canım ya
bende 15 haftalık hamileyim ve bende düştüm bugün
inşallah bebeişlere bişey olmaz

sağolun kızlar ya . elif_ba sana da geçmiş olsun canım inş bebişine bişey olmamıştır. :teselli:gecede bi sıkıntım olmadı (ağrı,sancı,kanama vs.) ama bebişim çok hareket etti gece:emir_bebek: . bide belim ve kalçam acıdı sadece düşmenin etkisinden olacak herhalde odaCADIARZU.çoooook korktum gerçekten ama şimdi içim rahatladı biraza.s.

çok geçmiş olsun cnm ençok korktuğum şey bi kez tehlikede atlattım.

çok dikaktlı olmak lazım :KK43:((

bişiy olmamıştır içini fereh tut olsa çıkardı cnm

çok geçmiş olsun cnm ençok korktuğum şey bi kez tehlikede atlattım.

çok dikaktlı olmak lazım :KK43:((

bişiy olmamıştır içini fereh tut olsa çıkardı cnm

sağol canım benim. sana da çok geçmiş olsun sende dikkat et:teselli:.hiç başıma gelmedi bu zamana kadar dün nasıl olduysa birden oldu işte. bide cuma günü iki saatlik yola çıkıcam bunun üstüne bişi olmaz inş. erken doğum gibi bişi olur mu ki?

sağol canım benim. sana da çok geçmiş olsun sende dikkat et:teselli:.hiç başıma gelmedi bu zamana kadar dün nasıl olduysa birden oldu işte. bide cuma günü iki saatlik yola çıkıcam bunun üstüne bişi olmaz inş. erken doğum gibi bişi olur mu ki?

tşk cnm valla ıslak yolda dik bi merdivende düşüyodum az kalsın zor toparldım kendimi...
erken doğum sanmıyom cnm öle bişiy olsun hem uyarırlardı seni
doktorunu bi ara istersen sor için rahat etsin

Geçmiş olsun canım bir sorun olsaydı doktor görürdü.Bebişinin hareketlerini hissediyorsan ve ağrında yoksa rahat ol canım.Ama dikkat et artık canım son haftalardasın fazla iş yapma ağır falan kaldırma sakın...

Geçmiş olsun canım bir sorun olsaydı doktor görürdü.Bebişinin hareketlerini hissediyorsan ve ağrında yoksa rahat ol canım.Ama dikkat et artık canım son haftalardasın fazla iş yapma ağır falan kaldırma sakın...

sağol canım. bebeğimin hareketleri iyi. iş falan da yapmıyorum .günlük rutin işler sadece. allahım sağ salim doğarlar inş ya yaklaştıkça heycan basıyor beni

Çok geçmiş olsun .dr a gittiysen eğer sorun yoktur rahat ol bence ama yine de dikkat et hiç yorma bir süre dinlenmeye al kendini için rahat etsin.

canım öncelikle geçmiş olsun bitanem rabbim bebişlerimizi korusun amin inşallah korkma canım benim yengemde aynı o haftalarda kayıp poposunun üstüne düşmüştü şükürler olsun doktorda ona bişey yok demiş herşey normal demiş şimdi bebişimiz 2 yaşında yani gayette sağlıklı bir şekilde haftasında doğdu hemde normal yolla yani stes yapma canım kötü bişey olsaydı belirti verirdi zaten kanam falan olurdu canım benim rabbim yine geçmiş etsin bitanem dikkat et kendine

hamileler daha çok düşüyormuş kızlar dikkat edin ama iyi yanı da hep kalça üstüne düşüyomuş hemen dr u arayın öyle durumlarda kanamanız yoksa da endişelenmeyin Allah hepimizi korusun inş geçmiş olsun cnm sana da bişi olmaz merak etme kötü şeyler düşünme e mi?

çok geçmiş olsun benneyaptımki :1hug:

hamilesin acele etmeden iş yap dikkatli ol ayağına cross terliklerden giysen kaymaz hem çok rahat yerimseniben

ben koşarak iş yaptığımdan ayağımdan çıkarmıyorum o terlikleri kaydirigubbakcemile3

sağlıklı hamilelik dilerim canım

canım bende düştüm hemen doktora gittik karnının üstüne düşmediysen ve kanaman yoksa ultrasonda bebeğin de sorun yoksa birşey olmaz.çok şükür bizde de sorun yoktu . Allah korusun herkesi

Kızlar bende 33üncü haftadayım ve bende bugün düştüm kalçamın üzerine. Doktora gitmedim ama çk korktum bebeğim bayağı hareketli allahtan dinlendim hemen banyodan çıkınca rabbim hepimizin bebeklerini korusun....

X