• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü Banyo takımları

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
banheirolindo001kb2.jpg

banheirolindoah9.jpg

kızlar bunları nasıl örüyorsunuz ya.
tığ la oluyor değilimi?
biraz tarif etseniz
çok güzeller yawsss

kızlar bunları nasıl örüyorsunuz ya.
tığ la oluyor değilimi?
biraz tarif etseniz
çok güzeller yawsss

harika olmuş bunalr nasıl yapılıyo acaba hepsını yaparım ama klozet kapagını bıraz zor yaparım tatlicadiarzu

arkadaşlar bir çoğunun altında küçük açıklamalar var ya onlara bi tıklayın büyük olarak görürsünüz...hepsi tığla yapılıyor, bazılarında şema olarak göstermiş, siz beğendiğiniz yapmak istediğiniz modeli söyleyin ben yardımcı olayım çıkaramadığınız yerde....

ben yaptım bunlardan kendime değil.sipariş üzerine.kendime sıra gelmedi bir tanede değil bir sürü şu anda bile yapıyorum.eğer yapmak isteyen veya yaptırmak isteyen olursa yardımcı olurum.bana özelden ulaşabilirsiniz...

bide bişe sorucam kaça yaptın bende dışarıya yapıyorum ama hiç böyle bişey yapmadım dışarıya fiyatını belirlersem iyi olur

ya arkadaşım çooook güzel bende bitane banyo takımı yaptım eltime hediye ne tür ipler kullanıcak peki

bide bişe sorucam kaça yaptın bende dışarıya yapıyorum ama hiç böyle bişey yapmadım dışarıya fiyatını belirlersem iyi olur

bende denemek ıstıyorum ama hangı ıpten oluyo bunlar acaba

arkadaşlar bunların hiçbirinden ben kendim yapmadım ama hanzadem arkadaşımız belirttiği gibi dışarıya yapıp satıyor, onunla özelden veya aşağıya yazdığım konusundan irtibata geçerseniz size yardımcı olacaktır...
http://www.kadinlarkulubu.com/klozet-takimi-ordurmek-isteyen-t140069/index.html

Hepsi çok güzeller, ellerine sağlık.
Ama ben şahsen bu kadar el emeği göz nuru dantelleri (ince örgü işlerini) banyoda kullanmaya kıyamam ya.
O kadar çok dantel yaptım ki, artık elim bile gitmiyor dantel yumağına.
Ama yapanlara da gıpta etmiyor değilim..
Paylaşım için teşekkürler.. :34:

Back