- 16 Mart 2021
- 429
- 51
- 48
- Konu Sahibi BeyazKaranfil11
-
Uçtan dibe doğru tariyorum.Acele etmeden hafif nemliyken tariyorum.Merhaba. 13 ay önce saçların yanmıştı baya kısa kestirdim belimdeki saçlarımı. 2022 başından beri uzatıyorum.Dipten çeneme geldi birazfa yanık yıpranık var tabi ama az kaldı. Sütyen hizama geldi uzayan saçlarım. Çok düzenli bakım yapıyorum. Her hafta birkere bakım yapıyorum. Hc care ile.
Ovex saç kremi kullanıyorum duşta çıkıncada kerastase saç kremi kullanıyorum. Ama asla taranmıyor alt kısımlar. Önceden bukadar zor değildi. Ne yapmalıyım? Varmı öneriniz?
Tangle teezer aldım ama okadar yolunuyorki bide bu ara çok dökülüyor depremden sonra başladıTarak ne kullanıyorsunuz? Kıvırcık gür saçlarım var ve nascita taraklar hayatımı kurtardı diyebilirim.
Bende öyle yapıyorum. Ama sanırım yıpranıklıktan dolayı böyleUçtan dibe doğru tariyorum.Acele etmeden hafif nemliyken tariyorum.
Aa hemen araştırıyorum. Teşekkür ederimbu sprey tararken çok kolaylık sağlıyor açıyor hemen saçı bi dene istersen
Ay evet aynı şeyleri yaşıyorumYüzüne yakışacaksa kısa küt kestir, kurtul bence.
Sonra sağlıklı saçlarınla yola devam et.
Benim de permadan sonra düğüm olup birbirine giren saçlarım vardı. Senin gibi bir boy kestirdim, biraz daha uzadiktan sonra hiç yanık kalmayacak şekilde küt kestirdim.
Çok iğrenç bir süreç, bilirim. taragi indiriyorsun,bir noktada tıkanıyorsevgilin saçını oksayacak, eli saçında kalıyor
Vallahi, kestir rahatla
Bu tarak tangle gibi değil o sert aa bu pyuncak gibi ay bu mu işe yaracak diyosun ama cidden yarıyor. Yolun düşerse gratise va bakabilirsin içine sinerse alırsınTangle teezer aldım ama okadar yolunuyorki bide bu ara çok dökülüyor depremden sonra başladı
Tamamdır pembe renkli olanı alacağım teşekkür ederimBu tarak tangle gibi değil o sert aa bu pyuncak gibi ay bu mu işe yaracak diyosun ama cidden yarıyor. Yolun düşerse gratise va bakabilirsin içine sinerse alırsın
Uçtan dibe doğru tariyorum.Gerekirse tararken bakım yağı sürün.İnce telli saç çabuk dolasiyor.Banyoda da çok karıştırmayın saçınızi.Merhaba. 13 ay önce saçların yanmıştı baya kısa kestirdim belimdeki saçlarımı. 2022 başından beri uzatıyorum.Dipten çeneme geldi birazfa yanık yıpranık var tabi ama az kaldı. Sütyen hizama geldi uzayan saçlarım. Çok düzenli bakım yapıyorum. Her hafta birkere bakım yapıyorum. Hc care ile.
Ovex saç kremi kullanıyorum duşta çıkıncada kerastase saç kremi kullanıyorum. Ama asla taranmıyor alt kısımlar. Önceden bukadar zor değildi. Ne yapmalıyım? Varmı öneriniz?
Çok teşekkür ederim hemen araştırıyorum.Konuya Şubat'ta mesaj yazmışım,benim de saçım çok kirisir (aslında pırasa gibi düz,neden dolanır bilmem) gratisin pembe hindistan cevizi kokan saç açıcı taragini aldım . Hiç beklemezdim ama cidden çok güzel açtı saçımı. Onbeş lira falan,al bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?