• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Banyo sonrası saçlarım karışıyor tarayamıyorum?

BeyazKaranfil11

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Mart 2021
429
51
48
Merhaba. 13 ay önce saçların yanmıştı baya kısa kestirdim belimdeki saçlarımı. 2022 başından beri uzatıyorum.Dipten çeneme geldi birazfa yanık yıpranık var tabi ama az kaldı. Sütyen hizama geldi uzayan saçlarım. Çok düzenli bakım yapıyorum. Her hafta birkere bakım yapıyorum. Hc care ile.
Ovex saç kremi kullanıyorum duşta çıkıncada kerastase saç kremi kullanıyorum. Ama asla taranmıyor alt kısımlar. Önceden bukadar zor değildi. Ne yapmalıyım? Varmı öneriniz?

Merhaba. 13 ay önce saçların yanmıştı baya kısa kestirdim belimdeki saçlarımı. 2022 başından beri uzatıyorum.Dipten çeneme geldi birazfa yanık yıpranık var tabi ama az kaldı. Sütyen hizama geldi uzayan saçlarım. Çok düzenli bakım yapıyorum. Her hafta birkere bakım yapıyorum. Hc care ile.
Ovex saç kremi kullanıyorum duşta çıkıncada kerastase saç kremi kullanıyorum. Ama asla taranmıyor alt kısımlar. Önceden bukadar zor değildi. Ne yapmalıyım? Varmı öneriniz?
Uçtan dibe doğru tariyorum.Acele etmeden hafif nemliyken tariyorum.

bu sprey tararken çok kolaylık sağlıyor açıyor hemen saçı bi dene istersen

Eklentiler

• B2319D96-EF9B-4562-88FD-2FAEABD693F6.jpeg
    B2319D96-EF9B-4562-88FD-2FAEABD693F6.jpeg
    40,7 KB · Görüntüleme: 99
Yüzüne yakışacaksa kısa küt kestir, kurtul bence.
Sonra sağlıklı saçlarınla yola devam et.
Benim de permadan sonra düğüm olup birbirine giren saçlarım vardı. Senin gibi bir boy kestirdim, biraz daha uzadiktan sonra hiç yanık kalmayacak şekilde küt kestirdim.
Çok iğrenç bir süreç, bilirim. taragi indiriyorsun,bir noktada tıkanıyor 😅 sevgilin saçını oksayacak, eli saçında kalıyor 😂😂
Vallahi, kestir rahatla

Yüzüne yakışacaksa kısa küt kestir, kurtul bence.
Sonra sağlıklı saçlarınla yola devam et.
Benim de permadan sonra düğüm olup birbirine giren saçlarım vardı. Senin gibi bir boy kestirdim, biraz daha uzadiktan sonra hiç yanık kalmayacak şekilde küt kestirdim.
Çok iğrenç bir süreç, bilirim. taragi indiriyorsun,bir noktada tıkanıyor 😅 sevgilin saçını oksayacak, eli saçında kalıyor 😂😂
Vallahi, kestir rahatla
Ay evet aynı şeyleri yaşıyorum 😂😂
Haziranda düğünüm var mecbur kesmiyorum sonrasında baya kesip kurtulacağım. Ama ozamana kadar idare etmem lazım 🥲

Uçtan dibe doğru tariyorum.Gerekirse tararken bakım yağı sürün.İnce telli saç çabuk dolasiyor.Banyoda da çok karıştırmayın saçınızi.

Saç hasarı ve nemsizlikten oluyor. Saç açıcı sprey sonrası saçları uçtan yukarı doğru ve tarağı yan değil dik tutarak taramayı dene. Yani sapı yere paralel değil yere dik olsun daha kolay taradığını fark edeceksin.

Konuya Şubat'ta mesaj yazmışım,benim de saçım çok kirisir (aslında pırasa gibi düz,neden dolanır bilmem) gratisin pembe hindistan cevizi kokan saç açıcı taragini aldım . Hiç beklemezdim ama cidden çok güzel açtı saçımı. Onbeş lira falan,al bence

Konuya Şubat'ta mesaj yazmışım,benim de saçım çok kirisir (aslında pırasa gibi düz,neden dolanır bilmem) gratisin pembe hindistan cevizi kokan saç açıcı taragini aldım . Hiç beklemezdim ama cidden çok güzel açtı saçımı. Onbeş lira falan,al bence
Çok teşekkür ederim hemen araştırıyorum.

Back