• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Banyo Setleri

824.jpg

bu takıma bayıldım doğrusu

emeğine sağlık canım

benimde 1 sene oldu alalı değiştirmek istiyorum. koçtaştakiler çok güzeldi ama fiyatları uçuk.. uygu bişey bulamadım hala:kızgın:

ben de ilk gördüğümde çok begenmiştim ama nere gitsem bu takımdan var, en küçük mağazadan en büyüğüne kadar. fisfisfis

evet bende bayılıyorum bunlara benimkide bu takımdan 2006 yılında huzurdan almıştım epey bi para bayılmıştım o zaman banyo paspasıyla beraber almıştım gören deli oluyo çok güzellerkaydirigubbakcemile3

canım arkadaşım mavili banto seti hoşuma gitti kilists oturuyorum nasıl alabilirim burda koçtaş yok

arkadaslar cok guzerller ama cok pahalılar.şahsen o kadar para verıp almam ama çok şıklar o da ayrı yani kaydirigubbakcemile2

ay amanın!! o duş perdesi ne öyle. ben o banyoda yıkanmaya kalksam bir sürü korku filmi senaryosu oluştururum kafamda ikinci kere de giremem ztane bir daha o banyoya

ben en baştaki mavi takıma bayıldımyaaa..çok süper walla ben banyo aksesuarlarımı mavi istiyorum zaten tam benlik.vereliniortak..

Banyo perdesine bayıldım :D
Banyo takımlarına hep içim gidiyor, ama önce ev belli olsun sonra banyo takımı alayım istiyorum. Bano ne renk ne tarz olacak belli olmayınca cesaret edemiyorum alamaya..

Back
X