• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Banyo rengini doğrumu seçtim? ACİL yardım

fatosemirhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009
17
1
86
K.K.T.C.
Ev yaptırıyoruz. Seramikleri geçen gün seçtik. 3 banyo tuvalet var. Yatak odamdakini sütlü kahve-kahve 2 ton seçtim yatak odası dekora uysun diye. Alt kattakini yer siyah duvar beyaz olacak şekilde seçtim ama duvara dekor amaçlı siyah ta katacaklar. Yukarıdaki ortak kullanım içinse 2 ton pembe ve pembe bordür seçtim. Yer fayanslarıda açık pembe. Standart ürün old.için renk seçenekleri azdı. bunları seçtim. Pembe konusunda hata mı yaptım acaba. güzel görünüyordu diye bir anda karar verdim. Sizce ne yapayım banyoda pembe olurmu? Yoksa onuda siyah beyaz mı yapsam. Bugün karar vermem lazım yoksa iş işten geçecek. Teşekkürler

Benim daha önce oturduğum evde ebeveyn banyosu ve normal banyo koyu ve açık pembe renkliydi ve çokta güzel görünüyordu tavsiye ederim yani, ama tercih yine sizin

Annem de banyoyu degistirmeyi düsünüyor. Bizimde iki banyomuz var. Iki renk arasinda kaldik. altlar kahverengi üstler bej ya da altar gri üstler daha acik gri arasinda kaldik. Yilin moda renkleri bunlarmisss öyle dediler yani bence güzel bir secim yapmissiniz. Fakat pembe cok klasik bir banyo rengi. Turkuaz demis bir arkadasimiz o da güzel olabilir.

pembe güzel şeçim ;)
halamlar da açık pembe lila çizgili seramik ve bordür yaptırdı
Çok ferah ve temiz gösteriyor.

öZellikle banyosu küçük olanlar bu tür açık renkleri tercih etsinler :)

Back
X