Örgü Banyo paspası

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

suavea

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2007
689
5
arkadaşlar banyom için kirpi iplerle nazar boncuğu şeklinde paspas örmek istiyorum
elinde örneğin fotoğrafı olan varsa yada yapılışını bilen paylaşırsanız çok sevinirima.s.

sevgili cemre_SU,sevgili akasyalı ilginize çok teşekkürler
nette bir yerde görmüştüm ama şimdi bulamıyorum:1no2:
bildiğiniz nazar boncuğu görüntüsünde çok hoş bir paspastı ortası sarı üstü beyaz en dış mavi ondan ypmayı çok istiyorum hala arıyorum bulursam buraya eklerim

slm canım benim paspasımı tarif ettinnn umarım yardımcı olurlar :)

sevgili miki ilgine çok teşekkür ederim çok güzel olmuş ellerine sağlıka.s.
eğer zahmet vermeyeceksem birde sayılarını tarifini yazabilirmisin?

sevgili sueva,ben bu örneği sanırım yine bizim burdaki bir topicten aldım:uhm:arşivime koydum ama gelgelelim kimden aldığımı hatırlamıyorum:1no2örnek sahibinden özür dilerim...)yalnız büyük ihtimalle bicibiciolabilir sanıyorum....onun sakallı ipten klozet takımı veya banyo takımı diye aramasını yap istersen(yada kirpi ip)çünkü o topiğinde sayılar felanda veriyordu tarifte yapıyordu...şimdilik elimden bu geldi kusura bakma:sm_confused:sevgiler

birde şu linki incelersen fikir edinirsin sanırım....

Son düzenleyen: Moderatör:
ekrulum bence yanılmıyorsun sevgili bicibici'nin örneği diye anımsıyorum bendea.s
kızlar sizi seviyorum a.s.

ya canım benim bunu ben yapmadımm o yüzden bilemicem anlamıyorumdaaaa ( ekrulumunki benim daha çok hoşuma gittiiiii ama yine sen bilirsin eğer tekrar öğrenmemi istersen saydırırımmm msj atarsın bana canım okkkk ))

sevgili miki sen uğraşma canım ben anneme gösterdim resimleri bana yardımcı olacak
ilgine çok teşekkürlera.s.

arkadaşlar banyom için kirpi iplerle nazar boncuğu şeklinde paspas örmek istiyorum
elinde örneğin fotoğrafı olan varsa yada yapılışını bilen paylaşırsanız çok sevinirima.s.

özelinize yolladım açık değilse ulaşmadıysa eğer bana mesaj atın tekrar yollayayıma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…