Banyo Lavobo giderinden minik akrep çıkması

Evet bende de gümüş böceği tarzında bişeyler için yapmıştım sonra baktım banyoda kırkayak ölmüş 😅😅
Bir kere hiç unutmuyorum çocuklar sineklikleri açık bırakmış işaret parmağım kalınlığında çiyanla karşı karşıya geldik banyoda .benim çığlığımla eşim geldi kendi ayakkabısı ile zor öldürdü :olamaz: Ne zaman terlik giysem aklıma geliyor terliğin altından cikmisti o gün.

Bir kere hiç unutmuyorum çocuklar sineklikleri açık bırakmış işaret parmağım kalınlığında çiyanla karşı karşıya geldik banyoda .benim çığlığımla eşim geldi kendi ayakkabısı ile zor öldürdü :olamaz: Ne zaman terlik giysem aklıma geliyor terliğin altından cikmisti o gün.
Amanın tam bir fobi 🤯

Ayy sorma biz de 1. Kattayız mutfaktan bir yerden çıktı bizim de. Alt rutubetli boş kömürlük yani. Bir de besililer. İlaçla ilaçla zor bitiyor sonra yine bir yerden çıkıyorlar. Kesin çözümü ben de bilmiyorum.

Ben olsam her gece yatmadan camaşır suyu dokerim 🥹😵‍💫
ay yaptım yapmaz olur muyum belalar ya yine çıktılar ona rağmen dn haşere ürün satan yere gittim iki tane ilaç verdi karıştır her yere sık kalanı lavoboya dök dedi sabah ölüye rastlamadık 3 tane gördüm tekrar evden çıkmadan önce ilacı sıktım kalanı döktüm bilmiyorum ya ama bu durum benim canımı çok sıkıyor midemi bulandırıyor

Ayy sorma biz de 1. Kattayız mutfaktan bir yerden çıktı bizim de. Alt rutubetli boş kömürlük yani. Bir de besililer. İlaçla ilaçla zor bitiyor sonra yine bir yerden çıkıyorlar. Kesin çözümü ben de bilmiyorum.
ya deme öyle inşallah biter en altta ben oturuyorum Allah korusun ya inşallah bir an önce çözüme kavuşuruz

Eki Görüntüle 3467613
bundan canım delikli olan vardı tıkaç taktım fakat küçük olduğundna yine çıktı sonra biz buna değiştirdik ama yine minik olduğundan çıkıyor :KK43:
Borunun duvara girdiği deliğe ilaçlama yaptınız mı? Oraya yapsanız kesin çözüm olur gibi.
Bir de profesyonel ilaçlama firmasına telefon açıp sorun, soru cevaplamaz da gelip ilac yapayım derse ilaçlama yaptırın.
Ama firmaya tekrar akrep çıkmaması icin garanti verip vermediklerini sorun, garantili ise güvenin.
Onlar nereye ilaç sıkılacağını daha iyi biliyor, tam olarak nereden geldiklerini vs.

Günaydın iki gündür hiç iyi uyanmıyorum kızlar
banyo lavobosunda minik akreplere denk geldim pazar sabahı bütün değişimleri yaptık tıkaçlı lavobo borusu aldık lavoba açıcı döktüm çamaşır suyu asperxx döktüm kükürt aldım lavobonun etrafına attım nalburdan akreplere hamam böceklerine tahta kurusu vs vs sprey ilaç aldım onuda sıktım ama gece falan yine gördüm bunlara nasıl çözüm bulcam en alt kat oturuyorum 5 yıllık yeni bina evimizin yanında bir boş ev var çöp atmışlar bir sene oldu evleneli bu zmaana kadar lavobodan çıkan görmemiştim çözüm bulabilen var mı
Binanın çevresine de ilaclama yapılmalı.
Zemin kattasiniz, en yakın diye ilk sizi ziyaret ediyorlar maalesef. Binanın dıştan duvar altlarında delikler varsa oralar kapatılmalı ve oralara da ilac (kükürt veya arkadasin dedigi şey) dökülmeli.
Bina dışından toz ilac dökerseniz bahceye çıkan cocuklu ailelere haber verin ki dikkatli olsunlar, elleyip vs. bir zarara uğramasinlar.

X