• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Banyo iiçin bunları almayı düşünüyorum.Sizce nasl arkadaşlar?

Fikir verirseniz sevinirimm lütfennn :)) Sizce bu nevresim takımı nasıl? Sarev marka,normalde 256 tl ama indirimde 192 tl ,benim 15 tlde indirimim var evimisterde 15 tlde indirimim var.177 tl .Sizce alayım mı bunu? lütfen cvp yazarsanız sevinirim anneme gösterdim hiç bi özelliği yok onun dedi.

Eklentiler

• $Sarev-Sarev-Birdy-Arm-v1-Çift-Kişilik-Elegance-Nevresim-Takımı-0846-7249...webp
    $Sarev-Sarev-Birdy-Arm-v1-Çift-Kişilik-Elegance-Nevresim-Takımı-0846-7249...webp
    49 KB · Görüntüleme: 145

Klozet takımını pek beğenmedim canım ama ilk banyo seti güzel. :34:
Nevresim takımı için biraz daha araştır istersen. Sarev var şuan altıncı cadde'de avealılarada 55 lira indirimi var. Aklında bulunsun
:34:

Fikir verirseniz sevinirimm lütfennn :)) Sizce bu nevresim takımı nasıl? Sarev marka,normalde 256 tl ama indirimde 192 tl ,benim 15 tlde indirimim var evimisterde 15 tlde indirimim var.177 tl .Sizce alayım mı bunu? lütfen cvp yazarsanız sevinirim anneme gösterdim hiç bi özelliği yok onun dedi.

çok modern ben beğendim :D:34:

ggidiyora da bakabilirsin fıyatları 170 130 arası degisiyor ınternette orda 139 a olanlar vardı sarevin.
Ben de arastırıyorum bu ara tac ın pamuk saten takımını (nicole)alacagım sanırım ben de yakından dokundum cok begendım

Klozet takımını pek beğenmedim canım ama ilk banyo seti güzel. :34:
Nevresim takımı için biraz daha araştır istersen. Sarev var şuan altıncı cadde'de avealılarada 55 lira indirimi var. Aklında bulunsun
:34:

klozet takımını ben de begenmedım acıkcası banyo setının ben de ılkını begendım. banyo seitini daha renki süslü alıp klozet takımını daha sade alırsan güzel olur diye düşünüyorum ben:46:

banyo seti olarak birinci olan güzel klozet setini bnde beğenmedm:34:

Back
X