Banyo Dekorasyonu Banyo için duvar kağıdı deneyen var mı ?

DatluCadu

5 dakkaya hazırım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
22.576
769
413
45
banyo için özel duvar kağıtları varmış. deneyen var mı:44:

ben derya baykaldan duymuştum ama o el yıkama lavabosu varmış sadece orada görmüş duşta görmemişti

markafonide gördüm şimdi. benim fayanslarım hiç hoş değil aklıma takıldı nasıl olur acaba

markafonide gördüm şimdi. benim fayanslarım hiç hoş değil aklıma takıldı nasıl olur acaba

Nemden kabarır ya kağıt birde temizliği var bunların deneme bence mutfak fayansına kağıt kaplattık pişmanım şimdi leke tutmaz dediler ama tutuyor silinmiyor bide..

Nemden kabarır ya kağıt birde temizliği var bunların deneme bence mutfak fayansına kağıt kaplattık pişmanım şimdi leke tutmaz dediler ama tutuyor silinmiyor bide..

özel mözel bişeyler yazıyo ama . girin bi bakın isterseniz. normal kağıt hesinlikle olmaz zatende. mutfak için silinebilir olması lazım kezinlikle aksi takdirde kim uğraşacak onla.

canim fayansa yapisan kagitlar var onlarimi diyorsun bende merak ediyorum onlari düsünüyorum ama ilmemki cikarmi :44:

canim fayansa yapisan kagitlar var onlarimi diyorsun bende merak ediyorum onlari düsünüyorum ama ilmemki cikarmi :44:

canım dedimya markafonid egördüm . ben bu deseni beğendim. özelliklerid aşağıdaki gibi

Ürün Cinsi: Rölyef / Elyaf
En: 53 cm
Boy: 10,05 m ebatlarındadır.
1 rulo ile yaklaşık 5 m² alan kaplanabilmektedir.
Geliştirilmiş leke koruma sistemi ile üretildiği için duvarlarda kirlenme, lekelenme ve solma gibi sorunlarla karşılaşılmasını önler.
Silinebilme özelliğine sahiptir.
Rasch tarafından mutfak ve banyolar için özel olarak tasarlanmıştır.
İnsan sağlığına zararlı hiçbir katkı maddesi kullanılmadan Avrupa standartlarına uygun üretildiği için temiz ve hijyeniktir.
Hava geçirgenlik özelliği ile statik elektrik üretmez. Bu sayede havadaki kiri, isi ve tozu çekmez.
Kaliteli materyaller, yüksek üretim tekniği ve üstün bir işçilik ile üretildiği için uzun ömürlü ve dayanıklıdır.
Ürün Kodu: 750409

Eklentiler

• $750409_01_294x408.webp
    $750409_01_294x408.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 275
Evet neme,ısıya,suya,buhara dayanıklı duvar kağıtları var.
Bir arkadaşım banyosuna yaptırdı 4-5 ay önce ve henüz bir problem olmadı ama olursa sonra anlaşılacak sanırım ya da bu kadar zaman duş alınan buharlı bir ortamda olmadıysa hiç olmayacak demektir belki de :1:
Ben de kordiorum için bir duvar kağıdı aldım,bakımı hakkında bilgi istediğimde ister yıka ister sil,banyona dahi döşeyebilirsiniz dedi.
Aldığım kağıdı tabi ki yine de koridorumun duvarlarına döşettim ama henüz yıkamadım bilmiyorum. :1:
Ama dokusu kumaş gibi ve kağıt çok kalın ve ağır.
Markasını yazayım araştır istersen net.ten ''Cristiana Masi''

Back
X