• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Banyo Fayansı- Usak Seramik?

Elfida

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
977
4
116
Kocaeli
Merhabalar,
Uşak seramik hakkında bilgisi olan varmı acaba?Ben ilk defa geçen gün fayans bakarken gördüm ve orada bir fayans beğendim ama bu markayı hiç duymamıştım bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

merhaba bende bu aralar fayans bakıyorum internette bakınırken gördüm uşak seramiği ordan almayı düşünüyorum ama benimde pek bilgim yok haftaya gidip bakmayı düşünüyorum siz hangi serisini beğendiniz

Petek serisi yada Bolero serisini beğenmiştim ama vazgeçtik başka bir seramik markasından beğendik:))

cevap için geç oldu ancak bundan sonra Uşak seramik soracaklar için yazayım dedim.ben banyomu 5 yıl önce Uşak seramikten yaptırdım.satıcı şöyle anlattı:Uşak seramik daha önce devlet işletmesiymiş,özelleşmiş, showroom lar açmaya başlamış.seramikleri 1. kalite yani 3 kez fırınlanmış.ben çok memnunum,hiçbir problem yaşamadım,şimdilerde çok daha güzel renk ve modelleri var.:nazar:

Back
X