banu'nun çeyizleri..

Aldıklarını güle güle kullan tatlım.şimdi çeyizlerine bakarken farkettim, o kadar çok ortak eşyamız var ki:)
*ütü
*ikea karıştırma kabı
*düdüklü tencere
*blender (çok benzeri)
*tupper maksi mix
*tupper antartikalar
*soğan limon saklama kapları...:)

teşekkürler canım evet bende şimdi senin çeyizlerine bakınca benzerlikleri farkettim hemen:) daha almam gereken epeyce şey var ilerleyen zamanlarda da ortaklıklar çıkabilir:)

kahvaltı takımına bayıldım bayıldım çok güzel arkadaşım
tupper karıştırma kabımız aynı
phılıps saç kurutma makinemiz aynı ben su anda kullanıorum iyi bişe alimde evlendikten sonrasda kullanim die aldım iyi bi makine ben o kadar i diildir didim ama saçımı yaktım:)dikkat et kuruturken yine tupper şeker kaplarımız aynı:)

teşekkürler canım güzel yorumların için.Saç kurutma makinesinden memnun olmana çok sevindim :) çünkü bende acaba iyi midir diye endişe ediyordum ama böyle olumlu yorum duyunca içim rahat etti. :) diğer elektrikli aletleri de philipsten almaya devam o zaman:)

Hepsi birbirinden güzel canım güle güle kullan )::)

ayy cnm günlük 6 kişilik yemek takımını çok cici ya bayıldım güle güle kullan hepsini

ben en çok tupperware larını sevdim her eve lazım :)) bütün eşyalarını güle güle kullan :))

canım gule gule kullan

teşekkür ederim canım...

ayy cnm günlük 6 kişilik yemek takımını çok cici ya bayıldım güle güle kullan hepsini

sağol canım bende çok severek aldım bakınca içim açılıyor:)

ben en çok tupperware larını sevdim her eve lazım :)) bütün eşyalarını güle güle kullan :))

teşekkürler canım kesinlikle tupper konusunda çokk haklısın

sonunda bornoz takımı aldım taç'tan.. inşallah memnun kalırım..

Eki Görüntüle 340527

gelelim çeyizlerin vazgeçilmezi elişi kısmına..

Seccadelerim (Bunları nişan sandığımın büyük olanına koymayı düşünüyorum hem çok şık oluyor hem de kullanışlı)

mevlitlerde kullanılan krep başörtüleri (misafirlere de verilebilir)

Misafir için banyo havlusu takımları (2 adet)

Tepsi örtülerim

Dantelden salon ve yatak odası takımlaından birer örnek..(bunları kullanmayı düşünmüyorum çeyizden sonra anneme geri vereceğim :)) )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…