banu'nun çeyizleri..

nurbanu_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2010
119
1
46
İstanbul
Uzun zamandır çeyiz bölümünü takip eden ve çok güzel fikirler edinen biri olarak aldıklarımı sizlerle de paylaşayım istedim. Eksiklerimi tamamlamaya çalışıyorum bu konuda her türlü öneriye de açığım..
Bismillah
Yatak odası için..
Nevresim takımlarım (Sarev,Taç,Özdilek)

mutfak için..
Çok beğenerek aldığım Hisar misafir çatal bıçak setim

Eki Görüntüle 334212

Karaca bone china misafir yemek takımım

Eki Görüntüle 334245

günlük kullanım için aldığım Noble life 6 kişilik yemek takımım

günlük yemek takımımla aynı desen Noble life kahvaltı setim (iki seti de aynı alarak servis tabaklarımı ve pasta tabaklarımı 12'ye tamamlamış oldum.)

Eki Görüntüle 334205

Hisar teflon tencere setim

Eki Görüntüle 334215

Hisar çelik tencere setim

Hisar sahan Setim

Eki Görüntüle 334216

Hisar çelik çaydanlığım

Eki Görüntüle 334213

Noble Life emaye çaydanlığım

Hisar cezve setim

Eki Görüntüle 334254

Hisar çay setim (bunun tabak ve kaşıklarını 12 tane aldım)

Tefal düdüklü tencerem - 8 litre

Tupperware'dan aldıklarım

Eki Görüntüle 334203

Ikea kepçe setim

Ikea karıştırma kabı

İlk paşabahçe borcam hediyem öğretmenler gününden :)

Ikea çelik süzgeç

Ikea bulaşık fırçası (beyaz olan)

Fackelman soğan ve limon kabı

IKea sarımsak ezeceği

Çamaşırlık (siyah kıısımları kırmızısından)

Phlips saç kurutma makinesi

Philips bukle maşası

Philips Ütü

Philips blender Seti

devamı 4. 5. ve 6. sayfada...

Son düzenleme:
Allah agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin insallah :)

Su Forumdaki ceyizleri göre göre hepimiz heves ediyoruz... Umarim dügünün yakin zamandadir.. Cünkü Elektronik esyalarin Garantisinin gecme ihtimali oluyor bende Kahve makinesi ve su isiticisi aldim sonra aklima geldi... :26:

çok teşekkür ederim evet elektronikleri erken alma konusunu bende düşündüm ama kampanyaları da kaçırmak istemiyorum düğünüm haziranda inşallah...

çok teşekkür ederim evet elektronikleri erken alma konusunu bende düşündüm ama kampanyaları da kaçırmak istemiyorum düğünüm haziranda inşallah...

Benim daha var biraz yani garanti denen sey bitip gidecek :)

Az kalmis masallah... Allah simdiden Mutlu Mesut etsin umarim dügün Resimlerini vs.de görürüz...

çok güzel çeyizlerin var Rabbim ağız tadınızla kullanmanızı nasip etsin inşallah

Hayırlı uğurlu olsun inşallah... Hepsi gerekten çok güzel:):) Güle güle kullanın

Benim daha var biraz yani garanti denen sey bitip gidecek :)

Az kalmis masallah... Allah simdiden Mutlu Mesut etsin umarim dügün Resimlerini vs.de görürüz...

evet canım az kaldı çok şükür.. bende düğüne kadar eksik kalmasın istiyorum. Sırada elektrikli olarak su ısıtıcı ve tost makinesi var :) Düğün resimlerini de eklerim inş...

gule gule kullan hepsı cok guzeller, bana da fıkır oluyor boyle seyler benım dugunumce eylul 16 ama daha cok eksıgım var

çok zevkli ve hoş şeyler,iyi günlerde kullanırsınız inşallah,elektrikli aletlerde philips doğru seçim kesinlikle:13:

çok güzel çeyizlerin var Rabbim ağız tadınızla kullanmanızı nasip etsin inşallah

çok teşekkür ederim canım amin..

çeyizlerin çok güzel özenle seçilmiş belli güzel günlerde kullanırsın inşallah

beğenmene sevindim itinayla eçmeye çalıştım denilebilir:)

Güle güle aşkla kullan inşallah.. :)) Her biri çok güzell

çok sağol canım beğenmene sevindim...

güle güle kullan tatlımm düğün ne zamannn :)

çok teşkkürler canım düğün haziranda inşallah

Hayırlı uğurlu olsun inşallah... Hepsi gerekten çok güzel:):) Güle güle kullanın

çok teşekkür ederim:)

gule gule kullan hepsı cok guzeller, bana da fıkır oluyor boyle seyler benım dugunumce eylul 16 ama daha cok eksıgım var

çok teşekkür ederim ama moralini bozma daha varmış düğününe çok rahat tamamlarsın ben de çoğunu şu son bir kaç ay içinde halledeceğim ..

çok güzeller güle güle kullan hepsinii

çok teşekkür ederim:)

çok zevkli ve hoş şeyler,iyi günlerde kullanırsınız inşallah,elektrikli aletlerde philips doğru seçim kesinlikle:13:

çok teşekkürler. evet philipsten yana benimde içim çok rahat diğer elektrikli aletleri de philips almayı düşünüyorum..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…