Banu Zorlu '15 kilo verdim'

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Sezon sonunda ekrana veda eden “Küçük Ağa” dizisinin ardından tatile çıkan Banu Zorlu, Çeşme’de görüntülendi.

Zio Beach’te objektife yansıyan Zorlu, önümüzdeki sezon ekranda olacağını ve yeni projeleri için 15 kilo verdiğini söyledi.

ne kadar genç kız gibi görünse de-görünmeye çalışsa da ben bildim bileli banu zorlu yani. ben geldim 30 uma, bu hatun uzaktan bakınca taş gibi yanına gidince bildiğin babaaaannem

hıcbı zaman begenemedıgım sahıs

Arkadaşlar konuyla alakası yok ama ben konu açma yerini bir turlu bulamadım. Benim derdim saclarimi kuaforde actirdim oryalle. Ve saclarim büyük hasar görmese de asıl sorun saç diplerinde yanı derim yandı. Su toplamalar var ve resmen yandı yanı. Napcam ben nolur yardım edin. Bilgisi olan hic mi yok bu konuda.

aman sanki benim için vermiş kiloyu banane beee homini gırtlak yerken birliktemi yedik
zorlama banu olmiycekk...

Dnslhnd bence bir doktora görünmelisin cildiyeye gidip saç diplerini göstermeni tavsiye ederim

Bu kadına anam kızken bir iş adamı Ferrari mi ne almıştı, kapışılıyordu bu abla güya.
Şimdi anam nene oldu bu abla hala genç kız havalarında salınıyor da, ıhh bildiğin yaşlı.
Bir de kilolarla, botokslarla uğraşacağına en acilinden koltuk altı kararmasına çözüm bulsun, çok fena kara kara.

yorumlar çok enteresan kiloyu iyi vermiş ama o dizideki hali bildiğin tombişti tebrik ediyorum nasıl vermiş acaba

o kadar yaşı varmıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…