- 10 Ağustos 2015
- 67
- 50
- 3
Bi insanın emek verip açtığı konudaki herhangi (düzeltilebilir) bir yanlışlık sebebiyle direk konuyu kapatıp, daha biz düzeltmeden ve ya açıklama yapamadan banlanıp, siteden uzaklaştırılmayı saygısızlık olarak görüyorum. Ben geçenlerde Bit Pazarında konu açtım, yurt dışından ürün getirmek yasakmış, iki fotoğraf karesi koymuştum sadece. Gözümden kaçmış olabilir yasak, direk konum kapatıldı, diğer emek verip yüklediğim resimler ve açıklamalar da güme gitti, ve tam cevap verecektim ki direk banlanıp uzaklaştırıldım. Bu karşı tarafa bir saygısızlıktır. Uyarı yapıp konu kapatılsın, düzeltilmeyecek bir hata değildi, kaldırırdım o iki resmi biterdi. Ben daha açıklama yapmaya kalmadan uzaklaştırıldım. Editör'e mesaj attıp konumun açılması için, cevap dahi vermedi. Editörlük sadece hemen yasak bir davranış görüp konuya kilit vurmak olmamalı, biz bu sitenin üyeleriyiz, bi açıklama, bi cevap gelmeli. Forum sitesi olabilir, sanal ortam olabilir ama hiç birimiz robot değiliz. İnsanın hevesi kaçıyor, 2-3 gün giremiyoruz. Ben şahsen çalışıyorum ve iş yerindeki tek keyfim burasıydı. 3 gün giremedim, moralim bozuldu ve sıkıldım. Bu durum sadece üyeleri siteden soğutur ve uzaklaştırır. Önce uyarı yapılmalı, eğer dikkate alınmazsa uzaklaştırma verilmeli. Bunu talep ediyorum.. teşekkürler