• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bankalardan eşimin adına borç sorgulayabilir miyim

neyiseda

En güzel hikayem ,kabul olmuş duam oğlum
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
3.511
2.966
333
Arkadaşlar merhaba. Eşimin birkaç bankadan almış olduğu kredi kartları var . Ne kadar borcu olduğunu söylüyor ama bazen şaşırıyor. Ben de bu yuzden tam emin olamiyotum. Ben bigün oturup bankaları tek tek arayip eşimin borcunun olup olmadığını sorabilir miyim? Varsa da ne kadar olduğunu öğrenebilir miyim?

Kesinlikle yasak, 3. şahıslarla bilgi paylaşımı iş akdi fesih sebebi.

Eşinizin kredi kartını ödemek için şubeye gitseniz bile söylenemez, "siz ne kadar yatıracaksanız alayım" der, toplam borcu söyleyemez.

eşinizin borcundan siz sorumlu değilsiniz bu nedenle bilgi vereceklerini sanmıyorum

İnternet bankacılığından bakın. Ve neden güvenmiyorsunuz ki? Bir şeyler sakladığını mı düşünüyorsunuz?

Telefona mesaj da geliyor bende, bu ayki kart borcunuz bu kadar diye. Eşiniz açıp baksın internetten nasıl karıştırıyor anlamadım o kısmı.

Tc kimlik numarasını biliyorsan Çağrı merkezini ara ve sor en azından bir dene bilgi vermezlerse de vermezler .

banka size bilgi vermez ancak kredi karti ekstresi esinizin mailine ve telefonuna sms olarak gidiyor ondan isteyin
esim duymadan yapmak istiyorum diyorsaniz da findekse uye yapin esinizin bilgilerino girip kendi tel nonuzu yazin herseyini gorursunuz

Bankalar size asla bilgi vermez ister cagri merkezi ister sube. Ama internet bankaciligi sifrelerini ogrenip borclari gorebilirsiniz tabi.

Arkadaşlar merhaba. Eşimin birkaç bankadan almış olduğu kredi kartları var . Ne kadar borcu olduğunu söylüyor ama bazen şaşırıyor. Ben de bu yuzden tam emin olamiyotum. Ben bigün oturup bankaları tek tek arayip eşimin borcunun olup olmadığını sorabilir miyim? Varsa da ne kadar olduğunu öğrenebilir miyim?
Findekse bak esin adina uye okup 7bucuga filan findeks raporu aliyon orda butun bankalardaku borcu goruyon

İnternet bankacılığı ilk seçenek
2. ise eşinin telefonundan bankaları aramak

3 ise bankamatik kredi kartıyla bankamatikten bakmak

Kesinlikle yasak, 3. şahıslarla bilgi paylaşımı iş akdi fesih sebebi.

Eşinizin kredi kartını ödemek için şubeye gitseniz bile söylenemez, "siz ne kadar yatıracaksanız alayım" der, toplam borcu söyleyemez.

Aynen

Eşim bir kere yatıracaktı benimkini

Unutmuş tam kaç lira olduğunu

Aramış beni telefonu açmamışım

Görevliye söyle yatırayım demiş olmaz demiş

O da 75 gibi bir şeydi söyle yatırayım işte diye kızınca söylemiş sen 80 ver ben içinden alırım demiş

Back
X