Bankalara nasil girebilirim onerisi tavsiyesi olan yardim edebilir mi :((

Tesekkur ediyorum :) vakifbank gibi biyer tutsa sehir degistirmeyi goze aliyorum. Hayirlisi
Devlet bankalarinda nasil yurur bu islee bilmiyorum ama ozel bankalarin sube mudurlerine gidin cv birakin , guzel giyinin bakimli gorunun , guler yuzlu bir sekilde konusun , kendinize guveniniz tam olsun
Belki bir sans acik olursa kadroda mudurlun aklina gelirsiniz iyi bir intiba birakirsaniz

Deneyecegim bu oneriyi :)))

Torpil bul (pardon referans)

Aşkolsun cherry
Bir bankanın genel müdürlüğündeyim ama torpilim filan yoktu.
Ülkemizin hali malum ama bankalarda işler pek devlet gibi yürümüyor, kapasiteye çok bakılıyor. Malum parayla uğraşıyoruz.

Konu sahibi, neden çağrı merkezi? Çağrı merkezinde çalışmak bankacılık değil ki.
Bankaların kendi sınavları oluyor iyi hazırlanıp onlara girmelisiniz.

Son düzenleme:

Sen benim verdiğim öneriyi beğenmiyor musun şimdi

bankacılık sektörü küçüldü, personel azalttı bankalar. bazılarının şubeleri kapandı...
ben de 24 yaşındayım, iktisat mezunuyum, ben de iş arıyorum yani. tek şartım hafta sonu tatil olsun bir de bana birşeyler katacak bir iş olsun, asgari ücret olsun sorun değil yani para pul falan yol ve yemek meselesini de karşılasın yeter.

kpss kas. alan degil b grubuna calis. banka ugrasmaya degmez...

Bankalarin actigi uzman yardimciligi sinavlarini takip edin . Yakin zamanda ziraat acti ama ingilizce istedi ve ingilizcede baraj var .
Uzman yardimciligi mi ? mufettislik mi ? gişe mi ? ne istediginize gore yardimci olayim size

Bankalarin actigi uzman yardimciligi sinavlarini takip edin . Yakin zamanda ziraat acti ama ingilizce istedi ve ingilizcede baraj var .
Uzman yardimciligi mi ? mufettislik mi ? gişe mi ? ne istediginize gore yardimci olayim size
Giseye girmek diger seceneklere gore daha kolay olcagindan gise. Ama tabiki gonul uzman yardimciligi ister. Ikisinide anlatabilir misiniz

iş bankasında alım var şuan başvur istersen.

4 sene once mezun olur olmaz bankaya girdim, kurum ici yukselme sinavi en zor olan bankalardan biriydi. gecen sene memurluktan yetkililige yukseldim fakat buna ragmen 2 ay once istifa ettim. Cunku yaptigim isten asiri mutsuzdum artik. Ve gordugum de hep buydu kisaca mutlu bankaci yoktur uzak durun derim ya da gecici bir is olarak dusunun.

kpss kas. alan degil b grubuna calis. banka ugrasmaya degmez...
Alternatif kalmayinca me
Bolumle alakali kurumsal kimligi olan bi is olarak dusunmustum . omur boyu yapilcak bi is olmadigini etrafimdanda cok duydum esasen. Mutlu issiz de olmuyor malesef. Hayirlisi olsun sizin icinde .

Özel banka istiyorsan torpil şart.Ziraat bankasının iktisat işletme mezunlarına kendi bünyelerinde yaptığı sınavı var onu araştırın. Diğer banka sınavlarına göre daha kolay, ama bankacılık zor. Eşimi doğru düzgün görmüyorum )

Ziraat katilim yanlis hatirlamiyorsam 70 kisi falan almsti. Ilk mezun oldugumda girmistim sinavinada kitap acmadan . tesekkur ederim :)

Bankaların belli dönemlerde sınavları oluyor onlara başvurun KPSS ile devlet bankalarına başvurun bir de bankaların çağrı merkezlerine başvurabilirsiniz

Yüksek lisans yapıp okulda kalmaya ne dersin ? Bankalarda mülakatı geçmek zor

Bu sene kariyer sitelerine cv yazdim. Bir bankadan teklif geldi ancak hala öğrenim gordugum icin kabul edemedim. Sitelere cv yazabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…