- 27 Temmuz 2017
- 150
- 45
- 28
- Konu Sahibi Hayalkfls35
-
Sozde referanslar is dusunce tek tek kayboldular fos ciktilar :)Torpil bul (pardon referans)
Torpil bul (pardon referans)
Sozde referanslar is dusunce tek tek kayboldular fos ciktilar :)
kiskanç şaka bir yana arkan olmadan artık herşey çok zor
Genelde öyle oluyor
Önce havalanıyorlar şuyum buyum diye :) adam müdür vs de olsa işe alımda fikri sorulmuyor ki , artık bakan milletvekili tanımak gerekiyor.
Sigortadaydm acentede, suan evlendim kastamonuya yerlestim. Burda zaten hic yok en azindan istanbul da sacma yerlerde olsa ariyorlardi ama bankalardan pek donus olmadiKariyer.netden basvurdunuz mu?
Yasiniz 26 onceki is deneyimleriniz nedir?
Buyuk ihtimalle yastan dolayi donus yapmiyorlardir eger dogru yollardan basvuruyorsaniz
Üni mezunları asgari ücretle bile çalışmaya razı,yeter ki iş beni tatmin etsin ve paramı alayım ,diyorum artık.Valla evlat iş yok
Bankayı da geçtim memlekette iş yok!!! Asgari ücretli çeri çöpü saymazsan üniversite mezunu bir insanın yapabileceği orta şeker maaşlı, kendinş geliştirebileceği işler yok. Ekonomi berbat.
Nerden tutsan umutsuzluk bu sayfada yeniyim genelde umut dolu cikar yolu olan paylasimlar cevaplar geliyor bu oyle bi konu ki demek ...Valla evlat iş yok
Bankayı da geçtim memlekette iş yok!!! Asgari ücretli çeri çöpü saymazsan üniversite mezunu bir insanın yapabileceği orta şeker maaşlı, kendinş geliştirebileceği işler yok. Ekonomi berbat.
Bu dogru isteValla evlat iş yok
Est. yazik bize ya kesfedildigimiz gunlerde gelcek elbet insAllahÜni mezunları asgari ücretle bile çalışmaya razı,yeter ki iş beni tatmin etsin ve paramı alayım ,diyorum artık.
Şekil 1; ben
Başvurulara dönüş bile yapmıyorlar,
Dil var ,yöneticilik tecrübem bile var,
Demek ki bende iş yok
Tırtım ben
Anadoluda cok zor banka isi , kadrolar doludur buyuk ihtimalleSigortadaydm acentede, suan evlendim kastamonuya yerlestim. Burda zaten hic yok en azindan istanbul da sacma yerlerde olsa ariyorlardi ama bankalardan pek donus olmadi
Gercekten oyle insan okumus olduguna uzulur mu uzuluyor iste . guzel anilar kaldi sanki elde biBu dogru iste
Cevremdeki herkes ccocuklarim kurtulsun deyip yurtdisina yerlesmeye basladi
Cok zor gunler yasiyoruz daha da beterlesecek maalesef
Tesekkur ediyorum :) vakifbank gibi biyer tutsa sehir degistirmeyi goze aliyorum. HayirlisiAnadoluda cok zor banka isi , kadrolar doludur buyuk ihtimalle
Bol sans diliyorum size
Amin.Est. yazik bize ya kesfedildigimiz gunlerde gelcek elbet insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?