Bankadan bakiyenin eksilmesi

Turunc chemist

Cafuné 🙏
Pro Üye
22 Eylül 2022
5.691
16.135
178
Selamlar arkadaşlar. Malum bir kozmetik sitesinde indirim var isim vermek yasak mı bilmiyorum Gr.. olarak yazayım anlayın. Burdan alışveriş yaptım. Başta banka onay vermedi girdim karta tekrar bakiye ilave ettim tekrar sipariş oluşturmaya çalıştım sayfa sonuç vermedi. 3.kez bidaha denedim yetersiz bakiye dedi. Bankama baktım bankamdan bu para çekilmiş. Ama ürünler hala sepette gözüküyor ve sanki sipariş oluşturmadım gibi gözüküyor. Müşteri hizmetleri yoğunluktandır talep oluşturalım falan dedi. Ancak az bir ürün almadım 10 15 civarı bi ürün hemen hemende yarı yarıya aldım fiyatları. Ücret iadesi mi yapılır yoksa sipariş içeriği halledilir mi daha önce başına gelen var mı ya dolandırılmış hissettim saçma sapan bi şekilde

Benim de olmustu. Hepsini iptal edip para iadesi yapilmisti. Ozellikle indirim zamanlari sistemleri patlayabiliyor.

Banka ile görüştüm kozmetik şirketi ile de görüştüm. Kozmetik şirketindeki müşteri temsilcisi yaptığım ödemeyi görebiliyor. Para hesabımdan çıkmış yani
Güvenliğiniz açısından doğru bilgiyi bankadan alırsınız. Hata veren 3D Secure ekranları beni şüpheye düşürür. Provizyon ekranından işleme bakmaları iyi olur.

Güvenliğiniz açısından doğru bilgiyi bankadan alırsınız. Hata veren 3D Secure ekranları beni şüpheye düşürür. Provizyon ekranından işleme bakmaları iyi olur.
Kart eşimin adına konuştuğumuzda sorunun bankadan kaynaklı olmadığı belirtildi mağazada yarın e mail bilgisi geleceğini söyledi. Yarın gelmezse artık alışverişi yaptığım mağazanın adresine gidip bizzat görüşeceğim

Dediğiniz siteden güvenilir diye bende yüklü miktarda alışveriş yapmıştım, site üyeliğinde siparişim dahi gözükmüyordu. Mesaj falan da gelmedi siparişinizi onaylandı diye. Ama parayı çekmişlerdi. Sabah müşteri hizmetlerini aradım siparişiniz oluşturulmuş denildi üç beş güne kargolandı. Kargo mesajı gelmişti. Sipariş ekranında hala gözükmüyordu. Siz de ararsınız sabahtan. Dolandırılmamışsınızdır.

Mağazaya gidip ürünleri alıp bunlar benim hakkım demem yok mu ...
Benim anladığım aynı ürünü 3 kere sipariş ettiniz öyle mi?
Eğer öyleyse üzülmeyin, o mağazadan ben de aliyroum sık sık,mağazada öde seçeneği ile. Bri kere kutuyu açtığım anda iade yapmak istemiştim, '(sebebini hatırlamadığım bir şeyden dolayı) ilk gün iade yapılamıyor. Yarın fiş ile gelin halledelim' dediler, gittiğimde halloldu,aynı gün param hesaba yattı.
Siz de kargo geldikten bir gün sonra elinizde kutular ile Gidin hepsini iade edin

Yoğunluk zamanlarında sitelerde sanal pos cihazları arıza verir, ödeme arkada onaylıdır, istenilen sipariş aktif değildir. ( Bizim sektör farklı fakat bu hataları bizde alıyoruz)
En sağlıklı olanı dekontların ekran görüntüsünü alın ve iade için talep oluşturunuz.

Bugün bi tekrar arayacağım

Hayır, ilkinde hesapta yetersiz para varmış. İşlem iptal olunca başka hesabıma girip diğerine para aktardım. 2.kez denedim, sonuç vermedi ekran. Sonra tekrar denedim 3.sü yetersiz bakiye dedi yeniden. Baktım hesabımdan parayı çekmişler ama sipariş yok. 1 kez verdim yani aslında

Benim amacım iadeden ziyade siparişlerimin oluşturulması. Bi kere başıma geldi diye şimdi yeniden de sipariş oluşturmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…