M
MaViPaTiKLeR
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MaViPaTiKLeR
-
Babamla konuştum.
Operasyon elemanları hiçbir yükselme sınavına giremiyor,emekli olana kadar aynı pozisyonda kalıyormuş,gişeye verilmiyor,550-600 arası bir maaş alıyormuş.
Kimini danışmaya veriyorlar,kimine çek işlerini veriyorlarmış.
Getir-götür işi yaptırılıyormuş genelde.
Bilginizeyerimseniben
crescentmoon arkadaşım çok teşekkür ederim açıklayıcı bilgilerin için.arkadaşın yazdığı yükselme imanı yok yazısına gelince..... bankanın ilanında kariyer yolu kapalı operasyon elemanı alınacaktır şeklinde bir ibare belirtilmiş.sanırım buna dayanarak arkadaş yle birşey söyledi
cnım senın dediğin operasyon destek elemanı;operason elemanı bildiğiniz memur sadece adı değişti bu yıl bankada köklü değişimler yaşıyoruz hadi bakalım gamyoncuiremsu
aynı pozisyonda kalma kısmına katılmamak gibi bi seçeneğiniz yok...arkadaşlar ben bankacıyımbir bankada çalışmaya başlarken iki seçeneğin vardır: 1. si pazarlama 2. si operasyon yani satış yeteneğin yoksa operasyoncu olabilirsin aynı pozisyonda kalma kısmına katılmıyorum pazarlamada çalışanlar müşteri hizmetleri yetkilisi olarak yükselirler operasyoncular operasyon yetkilisi daha sonra operasyon yönetmeni olurlar ki şube müdürü ya da genel müdürlüklerin operayon birimlerinde de yükselebilirlersatışa kabiliyetin yoksa operasyon güzeldir
aynı pozisyonda kalma kısmına katılmamak gibi bi seçeneğiniz yok...
eğer operasyon destek elemanı adı altında alım yapılıyorsa (yani ODE) yükselme yolu kapalı ve maaşlarda çok az.ama operasyon diye alınıyorsa bilemiyorum.
benim eşimde iş bankalı ve şu anda operasyonda yetkili.
ordan biliyorum yani:1closedeyes:
crescentmoon arkadaşım çok teşekkür ederim açıklayıcı bilgilerin için.arkadaşın yazdığı yükselme imanı yok yazısına gelince..... bankanın ilanında kariyer yolu kapalı operasyon elemanı alınacaktır şeklinde bir ibare belirtilmiş.sanırım buna dayanarak arkadaş yle birşey söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?