bankada altın hesabı olan var mı

Rengeyigi

Nirvana
Kayıtlı Üye
merhaba hanımlar
bu ara birikim yapmaya başladım.. bu ilk ayım ama paramı nasıl değerlendireceğim konusunda hiçbir fikrim yok.. evde saklamak istemiyorum..vadeli hesap düşünüyordum ama ondanda vazgeçtim çünkü faiz işine girmek istemiyorum.. altın hesabı bu ara mantıklı gelmeye başladı ama hiç bir fikrim yok.. parasını yatıran varsa bilgi verebilir mi?
memnun musunuz.. ? uzun vadeli yatırımda mantıklı bir seçim olur mu? cevaplarınızı rica ediyorum :KK22::KK22::KK22:

Benim var çok memnunum

Sıfır kesinti

İstediğin zaman al istediğin zaman sat istedigin zaman internet bankacılığı kontrol et

Benim var çok memnunum

Sıfır kesinti

İstediğin zaman al istediğin zaman sat istedigin zaman internet bankacılığı kontrol et[/QUO

teşekkür ederim cevabın için..bende bu hafta açmayı düşünüyorum..hazır altında çok düşmüşken.. peki en az ne kadar alınabiliyor.. ben her ay 100 yada 200 tl lik almak istiyorum.. başlangıç için limiti var mı?

teşekkür ederim cevabın için..bende bu hafta açmayı düşünüyorum..hazır altında çok düşmüşken.. peki en az ne kadar alınabiliyor.. ben her ay 100 yada 200 tl lik almak istiyorum.. başlangıç için limiti var mı?[/QUOTE]

teşekkür ederim cevabın için..bende bu hafta açmayı düşünüyorum..hazır altında çok düşmüşken.. peki en az ne kadar alınabiliyor.. ben her ay 100 yada 200 tl lik almak istiyorum.. başlangıç için limiti var mı?
[/QUOTE]

Sanırım 110du çok emin değilim şu an 150tl gidiyor benim her maaş yattığında. Arada ek ders falan yatınca da hiç dokunmadan alıyorum altın iyi oluyor.

bugün altın hesabı açıp 2 gram altın aldım.. ama altın hala düşmeye devam ediyor.. iyi mi yaptım kötü mü yaptım muallaktayım :(

Ah ben ne yapayım iki ay önce 10000 tl lik altın aldım iki ayda zararım 730 lira. Yazık günah o parayı kazanana kadar canım çıkıyor. Siz bir kaç lira zarar ile kapatmışsınız almanızı tavsiye etmem. Iki ayda bu kadar zararım gitmese hemen çıkacağım ama uzun vade diyorum bekliyorum

Arkadaslar hangi bankadan açınız altın hesabını çok acil

Benim bir ara 1gr di
Bu aralar krizdeyim 0.5gr otamatik her ayin 2sinde aliyor
Epey birikti ayda 50tl gibi birseye denk geliyor
Neye harcamiyoruz ki o parayi
Benim finansbank
Kredi kartimdan otomatik aliyor

ben al satlardan hiç kar edemedim bugüne kdr çok da zararla çıktım şimdi hiç uğraşmıyorum. birikim hesabım var ona atıyorum direk.

Back
Yukarı