Bankacılık okuyanlar bakarmısınız ???

Nadiaa

devrim sehitleri olumsuzdur
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2011
17.360
158
88
34
Arkadaslar hepınıze merhaba ,
Ben Bankacılık ve Sıgortacılık 2. sınıfa gectım ama nettekı bankacılık 2. sınıf ders ısımlerıyle bu sene ders secme ıslemınden sonra aldgım dokumanda yazan dersler farklı ve ben murat yayınlarına calıstım gecen sene bu senede oyle yapmayı dusunuyorum ama netten baktım murat yayınlarının kıtabında da eskı ders ısımlerı yazıyo yanı sadece ısımlerı mı degıstı konular aynı mı bılen varsa yardımcı olursanız sevınırım

aöf telif haklarını vermediği için hiç bir yayın konu anlatımlı kitap çıkarmayacak cnm soru bankası çıkacak onlara bak

aöf telif haklarını vermediği için hiç bir yayın konu anlatımlı kitap çıkarmayacak cnm soru bankası çıkacak onlara bak

Yandık desene aöf nın verdgı kıtaptan kıme hayır gelır kı

Ben demıstım aöf nın kıtabından kımseye hayır gelmez dıye al ıste sacma sapan kıtaplar , calısmak zorunda oldgum bırsuru unıte nasıl yetısecek ocaga ? :88:

Ne bıcım kıtap bunlar :84: uyuz oldum ya uzun uzun anlatmıslar adı ustunde aöf ıste okula gıdebılsek zaten gıderız gıdemıyoruz dıe bu ezıyet nıye ?

Ne bıcım kıtap bunlar :84: uyuz oldum ya uzun uzun anlatmıslar adı ustunde aöf ıste okula gıdebılsek zaten gıderız gıdemıyoruz dıe bu ezıyet nıye ?

aynen ama bikere açtık başımıza belayı yapacak bişi yok:) kısa özetler oluyor sayfalarda onları ezberle her ünitenin sonunda özet kısmı var ona çalış soru bankası al ona çalış inş hakkından gelirsin cnm

soru bankası yokkı tatlım ... ben ıkı kıtapcıya gttım yok dedıler varmı yoksa ?

sadece soru bankası kitapları hazırlayacaklar cnm yayınlar araştır çıkartırlar mutlaka alırsın ozaman

daha anlasamadılar dedı kıtapcı bana , neten arastırırım oyleyse almam lazım derslerım o kadar zor kı
sen hangı bolum okuyordun ?

daha anlasamadılar dedı kıtapcı bana , neten arastırırım oyleyse almam lazım derslerım o kadar zor kı
sen hangı bolum okuyordun ?

uluslarası ilişkiler 3.sınıf bende biryere sordum benim bölümün soru bankası gelmemiş gelecekmiş seninkide gelir cnm merak etme

uluslarası ilişkiler 3.sınıf bende biryere sordum benim bölümün soru bankası gelmemiş gelecekmiş seninkide gelir cnm merak etme

bugunde yenı konu acılmıs bankacılıkla ılgılı cok zormus bosuna mı okuyorum ya :44:

merhaba ben de 1.sınıfım bankacılıkta.. bir hafta önce bende kendimle çelişiyordum nasıl çalışıcam bunlara diye.
Murat yayınlarının test kitaplarını aldım aöf ün verdiği kitapları da okuyup özet yapıyorum sonra hemen teste yöneliyorum. mesela hukukta 4üniteyi bitirdim zaten 4 üniteden sorumluyuz ya vizede. ingilizce de zaten ortaokul ingilizcesi resmen how are you dan girip simple past tenseden çıkmışlar:))

yeni ünitelere çalıştıkça ilk çalıştıklarıma da dönüş yapıyorum öylelikle ilerliyorum bence sende içini karartma herşey olacağına varır gayret et yeter ne güzel 2.sınıfmışsın daha ne istiyorsun ohh kebapp:))

arkadaşlar bende bankacılık okuyorum 2.sınıfım kredili sistem de şubattaki sınavdan bütün konulardan mı sorumluyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…