CADIARZU a.s teşekkür ederim derinsscabik ..
bir kaç zamandır banka sınavları üstüne araştırma yapıyorum nette..
sorularına kısmen cevap verebilirim galiba..
1-Edebiyat mezunu olan bir adaya öncelikle,niye bankacılık diye soracaklar..çünkü malum tamamen bağlantısız bir sektör umudunu asla kırmak istemem ama matematik,biyoloji mezunlarını bile sırf bu sebepten elediklerini duydum.Yani az çok matematiğe,sayısal verilere ilgisi olan biri edebiyat okumaz.Kendi işini neden yapmıyorsun diyecekler,sende muhtemelen bankacı olmaya karar verdim veya alanımda iş bulamadım diyeceksin ki,iki halde de tatmin olmuyorlar.
Sende bir araştır forumları oku istersen,ona göre donanımlı git..
2-lisans mezunu olarak,lise mezunu alımının yapıldığı kadroya giriliyor.Ama bu halde sadece o branşa başvurmak zorunda kalınıyor.Yani ayna anda hem banko hem servis elemanına başvuramazsın.Bir tercih yapman gerekir.Ben lisans mezunuyum şansım artar diye banko mu seçsem diye düşündüm sonra Halkbank personeli beni uyardu.Mülakatta lise pozisyonuna başvurmuş bir lisans mezunu tahmininiz aksine iyi karşılanmaz dedi.Çünkü o pozisyonun hakkı,parası şartları lise mezununa göre.Bankanın bir politikası var sanırım..bilemiyorum ben servis görevlisine başvuracağım.
torpil dersen..yok dersem olmaz var dersem olmaz..Kaç insan tanıdım bileğimin hakkıyla girdim diyen,kaç insan duydum amcam banka müdürü ben kesin gireceğim diyen..bilemiyorum umutları kırmamak gerek..
merhaba arkadaşlar aof iktisat 2.sınıf ögrencisiyim bankaya girebilirmiyim yardımcı olucaklar var ama olurmu bilmiyorum yardımcı olursanız cpk sevinirim..
bende bu bankaya başvuru yapmayı düşnüyorum ama bir site de hiç iyi şeyler okumadım
arkadaşlar sizce ne yapmalıyım şansımı denemelimiyim biri bana yardımcı olsun
lütfen
kizlar halkbanka basvurmayi dusunuyordum ama kafamda soru isareti olustu..tercih ettigin yerden baska yere tayin isteyemeyecekmissin ayni zamanda banka seni hakli bir sebeple isten cikaririrsa veya sen istifa edersen tazminat ve egtim giderleri masrafini odeyecekmissin ne anladim ben bu isten???yaa beni kafalarina esip cikarirlarsa bunu da kanun maddesindeki bir sebebe dayandirip yaparlarsa ki boyl de olacak ben tazminat mi odeyecegim??
CADIARZU a.s teşekkür ederim derinss
niye bankacılık diye bir soru sorma hakları var mı ki?madem soracan neden bana bu sınava girme hakkı veriyosun desem ne olur acaba :))
Evet canım tazminatı paşalar gibi ödetiyorlar valla.Verdikleri eğitimin herşeyin parasını alıyorlar.Dışardan işsiz kaldığımız için tercih ediyoruz ama dışardan göründüğü gibide değil çalışma şartları.
İş Bankası sınav sonuçları bugün yani 15.02.2008 tarihi itibariyle İş Bankası'nın kendi sitesinde açıklandı arkadaşlar!!
Sınavda başarılı olmuşum , içime dolan , işe girebilme ihtimalinin mutluluğu kelimelerle ifade edilemez şu anda.
Bugün saat 17.00 saati itibariyle mülakat duyuruları da hem sitede olacak hem mail adreslerine gönderilecekmiş.
Haberiniz olsun.
Herkese bol şans.
Allah yardımcımız olsuuun!!
yok zatenn artık uğraşmıyorumm başka sektörlerde çalıştımm uzun bi süre kendi işyerimizde var ihtiyacım yok çok şükürrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?