• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bankacılık İşe Alım Sınavları Ve Mülakatları Hakkında Bilgi Sahibi Olan Arkadaşlar

AttaQue

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2007
2.710
21
0
Diğer
Merhaba arkadaşlar , aranızda bankada çalışan birçok bayan olduğuna eminim yada en azından bankacılık ile ilgili sınava girmiş deneyim sahibi bayanlar..

Sizden ricam acaba sınavda yaşadıklarınızı , sınava girecek arkadaşa önerilerinizi , aklınızda kalan soru örneklerini , mülakat aşamalarını paylaşabilir misiniz?

Yakında butür bir sınava giricem ve çok heyecanlıyım açıkçası , yardımlarını bekliyorum kızlar.

a.s.

Hiç mi bankacı yok ya?
Şimdi internette araştırdım , mülakatı geçemeyen birçok kişi var :( moralim bozuldu biraz.

cvp vermede geç mi kaldımm bilmiyorum ama yine de cvp yazayım.
genelde pratikliğe ve hıza dayalı sorular çıkar bankaların yazılı sınavlarında.işlem bölümü mutlaka vardır amaçhızlıbirşekilde işlem yapabiliyormusunuzbunu ölçmek,mantık soruları vardır.çokzor olmaz sorular.
bunu geçerseniz eğer toplu mülakat olur bir grup tartışması yapılır.baktıkları nokta düşünceni iyi ifade edebiliyormusun,başkalarının sözünü kesmeden konuşman beklenir.ama mutlaka konuşman..arkasından bireysel mülakat gelir.mutlaka ik uzmanı ve ilgili bölümşefigirer en az iki kişi girerler mülakata.kendinden bahsetmen istenir.grubu geçtikten sonra genelde alınırsın bireysel mülakatta abuk birşey olmazsa..
banka sınavlarına çok girmiş aynı zamanda insankaynaklarında çalışmış biri olarak varsa sorularınız cevaplayabilrim:))

Aynen dediğin gibi oldu canım , bireysel mülakat aşamasına kadar geldim fakat o günkü moral bozukluğum kendimi iyi ifade edemememe neden oldu ne yazık ki.. Şimdi haber bekliyorum. Yorumun bu tür sınava girecek arkadaşlara umarım yardımcı olucaktır. Teşekkürler.

Aynen dediğin gibi oldu canım , bireysel mülakat aşamasına kadar geldim fakat o günkü moral bozukluğum kendimi iyi ifade edemememe neden oldu ne yazık ki.. Şimdi haber bekliyorum. Yorumun bu tür sınava girecek arkadaşlara umarım yardımcı olucaktır. Teşekkürler.

canım bende bi banka sınavına hazırlanmak istiyorumda sen yazılı sınav için herhangi bir kitaptan çalıştın mı.bana da bilgi verirmisin hayatım

canım bende bi banka sınavına hazırlanmak istiyorumda sen yazılı sınav için herhangi bir kitaptan çalıştın mı.bana da bilgi verirmisin hayatım

Hayır canım bildiğim kadarıyla böyle bir kitap yok. Ama yapılan sınavda problemler soruluyor , genel matematik ve dikkat soruları var.

hepimizin gönlüne göre versin inşallah a.s.

2 gün önce bir bankanın sınavına girdim,önce 3 aşamalı küçük testler yaptılar bunlar sayısal parayla ilgili ve dikkat testleriydi. barajı aşanlar önce grup mülakatına daha sonra tekli mülaktlara alındılar. 3 aşamalı test oldukça kolaydı, yaklaşık yarım saat sürdü,yalnız bu testlerde hem hızlı hemde çok dikkatli olmak gerekiyor, önemli olan doğru sayısının fazla olması.grup mülakatında bir konu verildi ve üzerinde tartışılmamız istendi,bu da yaklaşık 10 dakika sürdü.tekli mülaktta ise bankayla ilgili minik sorular ve neden bankada çalışmak istediğimize dair sorular vardı 5 dakika kadar sürdü.bakalım bekliyoruz:)

Hayır canım bildiğim kadarıyla böyle bir kitap yok. Ama yapılan sınavda problemler soruluyor , genel matematik ve dikkat soruları var.

hepimizin gönlüne göre versin inşallah a.s.

amiiiin canımm amiiinnn.allah yüzümüze baksın artık bizimde.ama ben netten bakıyorum da kitaplara da var sanırım.bankacılıkla ilgili kitaplar.genel yetenek,genel kültür ve problemler.oda sanırım pratik geliştirmene yardımcı olan kitaplardır.bol şanslar

9şubatta iş bankasının sınavı var kızlar haberiniz olsun internette basvuru yapabilirsiniz ben yaptım operasyon destek elemanı olarak ama tam o olarak ne iş yapar bilmiyorum bilen varsa yazabilirmi ??

arkadaşlar iş bankası fakülte mezunu istiyor.çağrı merkezi için alıyorlar.yeni biriş.com dan bakın isterseniz.

arkadaşlar iş bankası fakülte mezunu istiyor.çağrı merkezi için alıyorlar.yeni biriş.com dan bakın isterseniz.

Nuriyecim sadece lisans mezunu almıyor , operasyon destek elemanı alıyor önlisans mezunu da olabilir.
9 Şubatta sınavım var , görüşmeye çağrıldım , hakkımda hayırlı dualarınızı bekliyorum kızlar.a.s.

Nuriyecim sadece lisans mezunu almıyor , operasyon destek elemanı alıyor önlisans mezunu da olabilir.
9 Şubatta sınavım var , görüşmeye çağrıldım , hakkımda hayırlı dualarınızı bekliyorum kızlar.a.s.

şansın birden mi açılmış ne inşallah hersey istediğin gibi olura.s. benmde 9şubatta sınava davetliyim :smiley-cool: artık olursa ne yapalım kısmet

merhaba arkadabende çağırıldım
peki operasyon elemanı ne iş yapar.
ne olru yardımı olun

attaque nasıldı cnm sınawın??benim fena değildii laelaelaelaelae

Back