• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bankacılık çok mu zor ?

Yaxgxmurseli

Üşüyorum kapama gözlerini
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2008
1.915
5
156
İstanbul
Arkadaşlar,ben aslında öğretmenim ama dershanelerin para vermeyip çok çalıştırması

acaba bankacı mı olsam diye düşündürüyor beni.

Ama herkes yapılacak iş değil diyerek kötülüyor.

Gerçi şu an benim için en önemli olan şey para kazanmak;bu konudaki fikirlerinizi

de almak istiyorum.

Bankacılığın zorlukları nelerdir?

Yaklaşık ne kadar kazanırlar?

Şimdilik merak ettiklerim bunlar yardımcı olursanız sevinirim.

bankacılğın artık hiçbir avantajı kalmadı onu söyleyebilirim.
işten çıkartmaları arttı,
hatta bir banka kriz nedeniyle gece 11'E kadar personel çalıştırtıyor dayanamayan işten çıkıyormuş 1.ağızdan duydum.
bir arkadaşım girdi akbanka 3 ay sonra çıkardılar neymiş kriz.
bir arkadaşım 600 liraya bankada banko görevlisi olarak çalışıyor eğer kasada açık varsa maaşımın çoğu gidiyor dedi + prim olayı faso fiso dedi.
kısa ve öz kendi mesleğini yap maaşını alma durum bundan ibaret.

Bankacılık çok zor Zarzor giriyorlar ama gecen gündüzün belli olmuyor..Aldığın maaşa bile değmiyor..Bankacılara sor bir hepsi Ellerinde olsa istifa eder..

Bu nasıl iş anlamadım yaa
Öğretmen olursun dershanelerde 500tl için sabahtan akşama 6 gün çalışırsın
Bankacı olursun işten atılırsın
Nerede çalışacağız biz anlamadım gitti :(((

Bende uzun zamandır işsizim ılk zamanlar istedmedgim işleri krizden sonra yapmaya karar verdim ama bu seferde kriz sebebiyle alımlar durdu.Bende artık bankada calışsam diyorum sonuçta kurumsal bir yer.
Haftasonu var egitimi var kariyer gelişimimi yapabilecegim bir yer.
Ama bankacı arkadaşlarımın cogu memnun degil işlerinden
Artık alakasız işleri deniyorum.
Danışmanlık firmasından anca 2 gün calışabildim kurumsallıktan bir haberlerdi.
ışi ögretmeyip stajyer olarak beni almışlardı göya...
Daha sonra emlak danışmanlıgı yapan firmaya girdim göya kurumsaldı mahalle arası emlakcı degiliz derken oldukça inandırıcıydı gel gelelim egitim yok kendi başıma saatler gecirdim bilgsayarda bu böyle olmaz deyip gitmedim bir daha.Üstüne üslük tatili de yoktu...
Tatil güznleriini sordugumda hatfasonu sadece 9 yerine 9.30 işbaiı yapıyoruz demez mi?
Cok komik ama o zaman sinir olmuştum :)

Sigortacılık olabilir Lisans mezunusun ..Genel müdürlüklerine girdinmi rahatsın..

Cnm ya bende sigortacılık düşünüyordum ama bu sefer aktif satışa veriyorlar ya prim usulü calışmak hem zor hem de cok sıkıntılı diye duydum.
Senin dedigin sanırım satış degil.
Ama iş ilanlarında genellikle aktif satış üzerine alımlar yapılıyor.

slm cnm bende bankacıyım zor tabı er meslek te oldugu gıbı eger sabırlıysan yaaparsın ben cok sewerek yapıyorum eger gıse de calıscaksan tabı maas dusuk oluyo ben musterı ttemsılcısıyım maas + prım alıyorum maasım bayagı yuksek tabı bıde bankasına göre degısıyo

Ya ben gişede çalışmak istemem ki çünkü matematiğim o kadar iyi değil

Umarım bankalarda iş bulabilirim.Çünkü cidden sıkıldım artık.

Bir de çıkış saatleri gerçekten de 9-10 gibi mi?

Yani 12 saat çalışmaya dayanabilir miyim bilemiyorum

bir yakınım 1-2 ay önce bankada operasyon bölümünde çalışmaya başladı..akşam 9-10 gibi anca geliyor eve..çoğu zaman haftasonu da çalışıyor ve aldığı maaş 600 tl..hiç mi hiç memnun değil..böyle çalışmaktansa kpssde doğuyu bile yazmaya razı yani..

Arkadaşlar,ben aslında öğretmenim ama dershanelerin para vermeyip çok çalıştırması

acaba bankacı mı olsam diye düşündürüyor beni.

Ama herkes yapılacak iş değil diyerek kötülüyor.

Gerçi şu an benim için en önemli olan şey para kazanmak;bu konudaki fikirlerinizi

de almak istiyorum.

Bankacılığın zorlukları nelerdir?

Yaklaşık ne kadar kazanırlar?

Şimdilik merak ettiklerim bunlar yardımcı olursanız sevinirim.

bankacılıktan çok para kazanacağın fikrini nereden edindin? üç kuruş kazansanda burnundan fitil fitil getirirler. ben bankacıyım. tekrar ünv. okuyup öğretmenmi olsam diye düşünüyorum ara ara. bir bayan için en ideal meslek öğretmenlik. bence kendine macera arama.

bankacılıktan çok para kazanacağın fikrini nereden edindin? üç kuruş kazansanda burnundan fitil fitil getirirler. ben bankacıyım. tekrar ünv. okuyup öğretmenmi olsam diye düşünüyorum ara ara. bir bayan için en ideal meslek öğretmenlik. bence kendine macera arama.

yabancı dilin varsa 3 kuruş kazanmıyorsun hatta ben iyi kazanan biriyim ama ben seninle yerimi seve seve değiştiririm, doğu batı il hiç fark etmez...
bir gün bebeğim olduğunda asla ona vakit ayıramayacağımı, eve geldiğimde herkese dil dökmekten, eşime dökecek dilimin kalmadığını, evimi temizleyen kadın kapris yapınca yerine yenisini bulana kadar pislik içinde yaşadığımı :(( yemeğin buzlukta oluştuğunu düşünecek kadar ileri gitmiş olan ben. tavsiye etmem arkadaşım gene de sen bilirsin...

Yorumlarınız için teşekkür ederim

Şimdilik vazgeçtim ama bu eğitim sektörünün gerilemesi tekrar

düşünmeme neden olabilir :)

valla bu işsizlerin sonu ne olacak bilmiyrum iş yok eş yok yaş 25 çok üzülüyorum başvurmadıgım banka kalmadı bitek akbank çagırdı sınava oda mülakatta eledi zaten.. mafoldumben

ya arkadaşlar satış uzmanı ne oluyr?ne iş yapıyor? hani şu dışarda stantlarda kredi kartı pazarlamaya calısanlardan mı oluyor?maaşı ne kadar?

ya arkadaşlar satış uzmanı ne oluyr?ne iş yapıyor? hani şu dışarda stantlarda kredi kartı pazarlamaya calısanlardan mı oluyor?maaşı ne kadar?

eskiden kapı kapı gezip tencere satmaya çalışan pazarlamacılar varya , bankalardada kapı kapı gezip para pazarlıyorsun. işin özeti bu.

Back