• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bankacılar!!

chiko89

Guru
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2010
515
7
296
İzmit
kızlar merak ettiğim bişey vaar.:26:
2yıllık bankacılık ve sigortacılık okuduğumda yüksek lisans yapabilmek için ne yapmam gerekiyor?
yüksek lisansı 2yıllıklar yapamıyor diye biliyorum:44:
bikaç arkadaşıma danıştım dgsye girersin denildi ama o da çok zor bi ihtimal diyorlar.
bu konuda tecrübesi olan varsa lütfen yardımcı olsunnn

İki yıl okuduktan sonra açıköğretimden 4 yıllığa geçiş yaparsın okul bitince lisans mezunu olursun ve daha sonra alese girip istediğin alanda yüksek lisans yapabilirsin....

peki açıköğretimdeki bölüm de bankacılığa yakın bişey mi olmalı yoksa herhangi bi bölüm olabilir mi?
bir de açıköğretim demişken biliyorsan şunu da merak ettim aynı anda hem açık hem örgün nasıl okuyabilirim.aynı yıl kayıt yapılabiliyor mu ikisine?

Bankacılık ve sigortacılıktan sanırım sadece açıköğretimde iktisat ve işletmeye geçebiliyorsun her istediğin bölüm olmuyor malesef.Aynı yıl kayıt yapılabilirmi o konu hakkında bilgim yok malesef. Onu ösym ile görüşürsen daha sağlıklı bilgi alabilirsin...

4 yıllık bankacılık bölümleri var geçiş yapabilirsin
dgsyle geçen arkadaşlarım var
dgs sorularına bak istersen kolay ama vakit sıkıntı olduğu icin yapamıyorlar belki sen yaparsın

tercihim aslında 4yıllıklar ama bankacılık değil eğer olmazsa bankacılık da yazmayı düşünüyorum iki yıllıklar içinde.ama 2yılda kalmayıp kendimi geliştirmek istiyorum

4 yıllık bankacılık bölümleri var geçiş yapabilirsin
dgsyle geçen arkadaşlarım var
dgs sorularına bak istersen kolay ama vakit sıkıntı olduğu icin yapamıyorlar belki sen yaparsın

benim de geçen arkadaşlarım var ama dgsle alakası olmayan arkadaşlarım çok zor her üni bikaç öğrenci alıyor her yıl dediğinde gözüm korktu.benim şu dgsyi bi araştırmam gerek galiba :44:

peki açıköğretimdeki bölüm de bankacılığa yakın bişey mi olmalı yoksa herhangi bi bölüm olabilir mi?
bir de açıköğretim demişken biliyorsan şunu da merak ettim aynı anda hem açık hem örgün nasıl okuyabilirim.aynı yıl kayıt yapılabiliyor mu ikisine?

Dgs hakkında bir bilgim yok.

Sınavsız İkinci Üniversite - Anadolu Üniversitesi

Açık öğretime ikinci üniversite kapsamında başvurabilirsin, fakat her bölümü kapsamıyor.
2 yıllık okuyorsak iki yıllığa, 4 yıllık okuyorsan da 2 yıllık veya 4 yıllığa kayıt yaptırabiliyorsun. Linki ekledim, bakar bilgi alırsın, sayfanın alt kısımlarında tercih edilebilen bölümler yazıyor, anlamadığın bir bölüm olursa yine sorabilirsin :87::87:
Eğitim öğretim hayatında da, kariyerinde de başarılar dilerim, gönlünden geçen bölüme girmen dileğiyle :71:

Dgs hakkında bir bilgim yok.

Sınavsız İkinci Üniversite - Anadolu Üniversitesi

Açık öğretime ikinci üniversite kapsamında başvurabilirsin, fakat her bölümü kapsamıyor.
2 yıllık okuyorsak iki yıllığa, 4 yıllık okuyorsan da 2 yıllık veya 4 yıllığa kayıt yaptırabiliyorsun. Linki ekledim, bakar bilgi alırsın, sayfanın alt kısımlarında tercih edilebilen bölümler yazıyor, anlamadığın bir bölüm olursa yine sorabilirsin :87::87:
Eğitim öğretim hayatında da, kariyerinde de başarılar dilerim, gönlünden geçen bölüme girmen dileğiyle :71:

çokkk teşekkür ederimmm hemen bakıyorumm :71::71:
yalnız burda 2yıllık okuyanlar 2yıllığa 4yıllık okuyanlar da her ikisini tercih edebiliyor diye bişey yazmıyor galiba ya da ben göremedim:61::44:

Son düzenleme:
Örgün öğretim önlisans bölümlerinin herhangi birinde kayıtlı olanlar ile mezun olanlar Anadolu Üniversitesi Açıköğretim önlisans programlarından kendi alanında olmamak üzere istediği programı ikinci üniversite kapsamında okuma hakkına sahiptir. Bu öğrenciler lisans programlarına (4 yıllık) başvuramazlar. Bu öğrencileri başvurabilecekleri 2 yıllık önlisans programları:
" Ev İdaresi
" Sosyal Bilimler
" Halkla İlişkiler
" Yerel Yönetimler
" Dış Ticaret
" Muhasebe
" Turizm ve Otel İşletmeciliği
" Bankacılık ve Sigortacılık
" Büro Yönetimi ve Sekreterlik
" Sağlık Kurumları İşletmeciliği
" İlahiyat
" Laborant ve Veteriner Sağlık Önlisans
" Tarım Önlisans
" Perakende Satış ve Mağaza Yönetimi

-alıntıdır-

bak bunu başka bir siteden kopyaladım,
2.NVERSTEDE OKUNABLECEK BLMLER - acikogretimonline

hep böyle biliyordum zaten ama son sene değişmiş olabilir, veya aöf kendi sitesinde atlamış olabilir, en doğru bilgiyi yine anadolu üniv.den alırsın tabi ama

aa evet canım anladım şimdi eğer 4yıllık olmazsa bu şekilde 2sini okumayı planlıyorum.
şansımı yine de denerim dgsye girerek :31:
çok teşekkür ederim zaman ayırdığın için.:71:
bu arada bankacımıyız

Back