ben bankacuıyım işletme okudum senin gibi hevesliydim hatta zorunlu stajımı bir bankanın şubesinde yaptım üniversite zamanında .orada bankacı olma diyorlardı bende önemsemedim gel gelelim bankacıyım ama çok yorucu stresli bir iş geçen sene bankalarla ilgili bir dünya prosedür çıktı oktaksitler 9 aya indi bazı sektörde taksit yapılmıyor kredi max 36 aya kadar çekiliyor vs vs bankaların çogu satıldı çogu yabancı ortak aldı. şimdiki aklım olsa farklı bir meslek seçerdim. Ama sosyal hakları çok iyi servis var evden alıp bırakıyor maaşı iyi yemekleri veriyorlar çok güzel.kurumsal şirket haklarını arayabiliyorsun arada bir yıllık prim alıyorsun ayrıca banka keni personelinden kart hesap vs ücret almıyor çok düşük faizlerde kredi kullandırıyor.gel gelelim bddk nın çıkardığı kanunlar bankaları küçülmeye götürüyor milletimiz borç batağında her yıl borçlar kat kat artıyor canım ülkemde bunlarda mesleğimizde üzüyor bizi her gün bir haciz bir icra yuvalar dağılıyor vs Ama adı var Bankacı oluyorsun :/