- 29 Mayıs 2013
- 1.528
- 677
- 123
- Konu Sahibi birgaripyazar
Bankada çalışan hanımlarr:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bu ay sonu ayrılıyorum. 6,5 yıldır kobi pzarlamada çalıştım ama artık sağlığım bozuldu. Fakat o kadar yoğunluktan sonra evde nasıl vakit geçiricem bilemiyorum. Ha deyincede iş bulunamıyor.merhaba..yaklaşık 7 yıla yakın bankacılık yaptım..ve radikal bi kararla artık bu iş yapılmaz diyerek istifamı verdim..yaklaşık 3 aydır evdeyim ama açıkcası sıkılmaya başladım..insan o tempoya alışınca evde oturmak zor geliyo..sende bankacı mısın canım?
merhaba..yaklaşık 7 yıla yakın bankacılık yaptım..ve radikal bi kararla artık bu iş yapılmaz diyerek istifamı verdim..yaklaşık 3 aydır evdeyim ama açıkcası sıkılmaya başladım..insan o tempoya alışınca evde oturmak zor geliyo..sende bankacı mısın canım?
Bende bu ay sonu ayrılıyorum. 6,5 yıldır kobi pzarlamada çalıştım ama artık sağlığım bozuldu. Fakat o kadar yoğunluktan sonra evde nasıl vakit geçiricem bilemiyorum. Ha deyincede iş bulunamıyor.
Bende bu ay sonu ayrılıyorum. 6,5 yıldır kobi pzarlamada çalıştım ama artık sağlığım bozuldu. Fakat o kadar yoğunluktan sonra evde nasıl vakit geçiricem bilemiyorum. Ha deyincede iş bulunamıyor.
Bankacılar sanıldığı gibi çok fazla para falan almazlar. Garanti bankasında gişede çalışan kızlara soruyorum 950 TL alıyoruz diyorlar. Dalga geçer gibi resmen. Bir de stresli bir iş geç saatlere kadar çalışmak gerekiyor.
Bir bayana göre değil bence bankacılık. Şu internet çağında kadınlar kendi işlerini yapabilmeli, tüm gün değil, istedikleri zaman çalışmalılar.
Yaşam koçluğu, imaj danışmanlığı, kariyer koçluğu, yönetim danışmanlığı vs. bir sürü yeni alan var, bu alanlarda rekabet yok ve ileride inanılmaz derecede patlama yapacak meslekler. Bende Türk kadını olarak biraz daha girişimci olabilmeliyiz. Özellikle de imaj danışmanı olmayı bir kadına çok yakıştırıyorum. Çünkü iş insanların gerek dış görünüş, gerekse davranış olarak olabilecek en iyi seviyeye gelmesini sağlıyorlar. Zaten biz kadınlar başta kendimiz olmak üzere kocalarımızı, çocuklarımızı sürekli iyi görünme ve davranma konusunda eğitmiyor muyuz? Bir site keşfettim rüya meslekler diye. Kendim de ilk alışverişimi yaptım da ondan size bilgi veriyorum :)
Bu arada aklıma gelen bir detay daha var. Bir arkadaşım Halk bankası sınavlarına girdi. Dil puanı falan da vardı. Kayın validesi bir torpil bulup puanla girilen yere arkadaşımı soktu. Ama 1 sene dayanamadı bile. Şimdi otelde çalışıyor. Boşverin bankaları
Bende devlet bankasında staj yaptım ve torpille giren okadar insan var ki ben bankacılık okumuşum adam lise mezunu torpille işe girmiş.Saygın meslek karizmasıda var ama bencede pek kadına göre değil.Buarada bahsettiğin sitede neler var el emekleri falan mı?:)
Burası Türkiye maalesef hak ettiğin yere gelmek epey zor. Stresli olması ve uzun saatler çalışmayı gerektirmesi açısından ben de kadınlara göre bir meslek olmadığını düşünüyorum. Malum ev işleri, çocuklar vs. de işin içine girince çalışmaktan iyice soğuyor insan.
Bahsettiğim sitede el emekleri gibi şeyler değil de daha çok profesyonel meslekler var. Özellikle de bankacılar falan çok ilgi gösteriyor (arkadaşımdan biliyorum). Örneğin; yaşam koçu olmak ya da imaj danışmanı olmak gibi. Bu tür mesleklerin kursları çok çok pahalı. En az 1000 TL'den başlıyor. Bu sitede mesleklerle ilgili rehberler çok uygun fiyatlı. Bir incelemenizi tavsiye ederim.
Malesef bankacılık artık saygın bir meslek değil. Kamu olsun özel olsun fark etmez.Bende devlet bankasında staj yaptım ve torpille giren okadar insan var ki ben bankacılık okumuşum adam lise mezunu torpille işe girmiş.Saygın meslek karizmasıda var ama bencede pek kadına göre değil.Buarada bahsettiğin sitede neler var el emekleri falan mı?:)