Ben master yapiyorum bir bucuk yil masterla birlikte calisim dedim de zor oldu, ayrildim okula devam ediyorum simdi. Valla ben Viyanada yasiyorum torpille filan olmadi yani hos Türkiyede nasildir bilmem.Benim sorumda bankacilara. Nasil bankaci oldunuz lise mi universitemi bitirdiniz de bankaci oldunuz? Mulakata cagrilmak yada mulakati gecmek hep torpille mi mumkun ?
Kafayı mı yedin kuzum? Bankacılığa özenme sakın. Bir kez daha söylüyorum. Uzak dur amanBenim sorumda bankacilara. Nasil bankaci oldunuz lise mi universitemi bitirdiniz de bankaci oldunuz? Mulakata cagrilmak yada mulakati gecmek hep torpille mi mumkun ?
Buarada siz ne mezunusunuz? Bankada mi calismak istiyorsunuz?Benim sorumda bankacilara. Nasil bankaci oldunuz lise mi universitemi bitirdiniz de bankaci oldunuz? Mulakata cagrilmak yada mulakati gecmek hep torpille mi mumkun ?
Benim sorumda bankacilara. Nasil bankaci oldunuz lise mi universitemi bitirdiniz de bankaci oldunuz? Mulakata cagrilmak yada mulakati gecmek hep torpille mi mumkun ?
Hangi ülkedesiniz?Ben yurtdisina tasindim esimin is degistirmesinden dolayi. Burda bankaci olmak istiyorum bankacilik sertifikasi mi alsam universiteyemi gitsem bilemedim. Benim hayalimdeki meslek bu. 2 aydir oylesine burdaki ilanlara basvuruyorum ama hic mulakata cagiran yok insan kaynaklarini aradim 1 pozisyon icin yuzlerce kisi basvuruyo cok zor dedi.
Egitim durumunuzda yüksek lisans yaziyor, hangi bölümen mezunsunuz?Ben yurtdisina tasindim esimin is degistirmesinden dolayi. Burda bankaci olmak istiyorum bankacilik sertifikasi mi alsam universiteyemi gitsem bilemedim. Benim hayalimdeki meslek bu. 2 aydir oylesine burdaki ilanlara basvuruyorum ama hic mulakata cagiran yok insan kaynaklarini aradim 1 pozisyon icin yuzlerce kisi basvuruyo cok zor dedi.