• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bankacı arkadaşlar yardım

Pirayeeeee

..
Kayıtlı Üye
İnternetten eşim kendi telefonunu Satıyor dün bi alıcı çıktı gece vakti.
Anlaşıldı lakin bizde garanti hesabı yoktu eft yoluyla gönderiyim dedi .
Para elimize p.tesi geçicek hafta sonu olduğu için göndermiş parayı ama dediğim gibi p.tesine kadar almak için bekliycez .
Ama adam teli bugün istiyor göndermemizi .
1) eft biz telefonu gönderdikten sonra işlem iptal edilir mi ? Bize dekontun resmini gönderdi internetten yapmış.
2) biz bankayı aradık sorgulamak için eft sorgu numarası istiyor biz adamdan istiyoruz şu an bende Yok hafta sonu girdiği için diyor böyle bişey olabilir mi eft ti oluşturduğu an o sorgu numarası gelir mi ? Cuma gecesi mesai saatleri dışında da olsa ..
Bilmiyorum baya tedirgin oldum baya pahalı bi telefon çünkü acil bilenler yazabilir mi ? Bugün göndericeğiz teli ona göre.

Eft ödeme emri alınır, banka dekont verir ama Pazartesi adamın hesabında para olursa size ödeme yapılır. Hesap bakiyesi yetersizse ödemeniz gelmez. Ayrıca eft emrinin iptali de mümkün, siz bugün kargoya verirsinlz adam bu akşam ya da yarın bekleyen emirler kısmından iptal yapabilir. Para gelmeden yollamayın telefonu.

Bankacı değilim ama banka işlemlerinden anlarım, tavsiyem göndermeneniz.

Eft ödeme emri alınır, banka dekont verir ama Pazartesi adamın hesabında para olursa size ödeme yapılır. Hesap bakiyesi yetersizse ödemeniz gelmez. Ayrıca eft emrinin iptali de mümkün, siz bugün kargoya verirsinlz adam bu akşam ya da yarın bekleyen emirler altında iptal yapabilir. Para gelmeden yollamayın telefonu.

Teşekkür ederim arkadasım.
Bizde araştırdık iptal edilebileceğini okudum ama adama bunu söyleyip para gelmeden göndermek istemediğimizi söyledik adam iptal edilmez öyle bişey Yok diyor .
Birde ne dolandırıcılık işlemleri oluyor açıkcası korkuyorum şimdi göndermiyim diyorsunuz yani aklın yolu bir .

Eft ödeme emri alınır, banka dekont verir ama Pazartesi adamın hesabında para olursa size ödeme yapılır. Hesap bakiyesi yetersizse ödemeniz gelmez. Ayrıca eft emrinin iptali de mümkün, siz bugün kargoya verirsinlz adam bu akşam ya da yarın bekleyen emirler altında iptal yapabilir. Para gelmeden yollamayın telefonu.

Bizde araştırdık iptal edilebileceğini okudum ama adama bunu söyleyip para gelmeden göndermek istemediğimizi söyledik adam iptal edilmez öyle bişey Yok diyor .
Birde ne dolandırıcılık işlemleri oluyor açıkcası korkuyorum şimdi göndermiyim diyorsunuz yani aklın yolu bir .

Göndermeyin elbette olur mu hiç öyle şey. Eft emrinin iptali mümkün ayrıca hesabında para da olmayabilir. Gider valla gül gibi telefon, çatlamasın adam da.

Yakın zamanda oldu buna benzer bir dolandırıcılik,tvde izlemiştim ,yine telefondu satılan.
Göndermeyin,o eft'yi iptal edebilir ama siz kargoyu geri çekemezsiniz.
Ayrıca neden illaki haftasonu göndermeniz için ısrar ediyor anlamadım.
Göndermeyin,para hesabımıza geçtiği an veriyoruz kargoya deyip.

aynı şehirdemisiniz, bugun gönderseniz hemen eline ulaşırmıki?

Göndermeyin elbette olur mu hiç öyle şey. Eft emrinin iptali mümkün ayrıca hesabında para da olmayabilir. Gider valla gül gibi telefon, çatlamasın adam da.
Haklısınız ya içime kurt düşeceğine göndermem zaten hiç pazarlıksız gecenin bi yarısı almak istedi içimize ordan kurt düştü sonrasında böyle seyler eşime diycem 100 lira az miktar olsun daha güvenilir yolla gönderelim .

Akşam saatleri ve haftsonunda yapılan eft gerçekleşmek üzere beklemeye alınır. İlk iş günü sabahında eft gerçekleşir. O eft gerçekleşene kadar iptali yapılabilir. Eğer hesabında para yoksa eft size gelmeyebilir. Sizin hesabınıza pra düşmeden telefonu yollamayın. Bunu da alıcıya anlatın. Almazsa almasın. Elbet alıcı bulunur. Dolandırılmaktan iyidir.

Haklısınız ya içime kurt düşeceğine göndermem zaten hiç pazarlıksız gecenin bi yarısı almak istedi içimize ordan kurt düştü sonrasında böyle seyler eşime diycem 100 lira az miktar olsun daha güvenilir yolla gönderelim .

Sahibinden' de satın orada get sistemi var güvenli ticaret demek. Para size aktarılıyor %100 aktarılıyor. Ben telefonumu öyle sattım geçen sene.

Back
X