- Konu Sahibi butterfly effect
İnanın hiçbir fikrim yok:)Banka ismi vermem sakıncalı mi ben apacık yazmısimda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnanın hiçbir fikrim yok:)Banka ismi vermem sakıncalı mi ben apacık yazmısimda
İsme gönderdiyseniz doğrudur. Ptt de hesabı olan kişinin ptt hesabına yatırınca daha az kesiyorlar diye biliyorum.değişmiş mi bu? ben 2012de ilk maaşımla öğrencilik ev sahibime borçlandığım kiraları yollamıştım 1000 tl ve 150 kesmişti banka, çok fena koymuştu ilk maaştan 150 lirayı havaya vermek de hiç unutmuyorum
Çok kolaylaşmış bu işler zamanında babam bana para gönderecekken resmen karnıma ağrılar girerdi:)cepten para gönderme olayı i. Bankasında da var.
Ya da siz hangi bankayı kullanıyorsanız cep şube uygulamasını bir karıştırın derim . Her bankada olmaya başladı. Daha az masraflı olur. Ptt ye 15 lira vermektense bu tarz havalelere 1,5 lira gibi bir ücret vermek daha mantıklı.
ay banka yazmıştım ptt olacak. direk isme göndermiştim hesap falan yoktu 2 tarafta da. konu sahibinin gönderdiği kişinin de hesabı falan yok anlattığı kadarıyla. gerçi meblağ küçük olacakmış ama...İsme gönderdiyseniz doğrudur. Ptt de hesabı olan kişinin ptt hesabına yatırınca daha az kesiyorlar diye biliyorum.
küçükte olsa yine de fazla para bence.Ben 1,25 masrafa 1000 tl yolluyorum yahu.ay banka yazmıştım ptt olacak. direk isme göndermiştim hesap falan yoktu 2 tarafta da. konu sahibinin gönderdiği kişinin de hesabı falan yok anlattığı kadarıyla. gerçi meblağ küçük olacakmış ama...
Evet eskiden daha ucretliymis sanırım.değişmiş mi bu? ben 2012de ilk maaşımla öğrencilik ev sahibime borçlandığım kiraları yollamıştım 1000 tl ve 150 kesmişti PTT, çok fena koymuştu ilk maaştan 150 lirayı havaya vermek de hiç unutmuyorum
Evet aynen karşı tarafın hesabı yok.Olmazsa bankadan cebe havale yapayım internet üzerinden.Tekrardan sağolunay banka yazmıştım ptt olacak. direk isme göndermiştim hesap falan yoktu 2 tarafta da. konu sahibinin gönderdiği kişinin de hesabı falan yok anlattığı kadarıyla. gerçi meblağ küçük olacakmış ama...