- Konu Sahibi butterfly effect
Herkese merhaba iyi günler diliyorum. Hiçbir bankada hesabı olamayan birine nasıl para gönderebilirim? PTT isme havale var hiç bu yolla para gönderen ya da alan oldu mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben gönderdim 2012 yılında 1000 tl için 150 lira kesmişlerdi! karşı tarafın eline sorunsuz geçti para. ama bu kadar para ödeyeceğinize karşı taraf bir hesap açtırıvesrin 0.21 kuruşa netten eft yapıverin daha iyiHerkese merhaba iyi günler diliyorum. Hiçbir bankada hesabı olamayan birine nasıl para gönderebilirim? PTT isme havale var hiç bu yolla para gönderen ya da alan oldu mu?
Çok teşekkür ederim çok sağolun:) Maalesef G.bankasına ait hesabım yok artık direkt PTT ye gitmem gerekecek sanırımİsme havale olur ptt " den.
G. Bankasını kullanıyorsanız ordan cepbankla da gönderebilirsiniz.
Ptt den ücret fazla kesiyorlar çünkü.
Çok tesekkür ederim çok sağolun cok yüksek bir meblağ göndermeyecektim ptt den hesap açılıyor mu?ben gönderdim 2012 yılında 1000 tl için 150 lira kesmişlerdi! karşı tarafın eline sorunsuz geçti para. ama bu kadar para ödeyeceğinize karşı taraf bir hesap açtırıvesrin 0.21 kuruşa netten eft yapıverin daha iyi
Peki her bankanın ATM sinden olur mu? Yani ben Y bankasından yatırdım karşı taraf gidip hiç hesabı olmadığı halde o bankanın ATM sinden çekebilir mi?Cep para yapabilirsin atm den cep numarası ile çeker cep bank
yok hesaba falan gerek yok kimliğinle gidiyorsun, karşı tarafın alacağı şubeyi ve ad soyadını söylüyorsun. gönderiliyor.Çok tesekkür ederim çok sağolun cok yüksek bir meblağ göndermeyecektim ptt den hesap açılıyor mu?
Tam emin değilim çalıştığın bankayla görüşebilirsinPeki her bankanın ATM sinden olur mu? Yani ben Y bankasından yatırdım karşı taraf gidip hiç hesabı olmadığı halde o bankanın ATM sinden çekebilir mi?
Anladım kolaymış o zaman :) Çok teşekkür ederim sağolunyok hesaba falan gerek yok kimliğinle gidiyorsun, karşı tarafın alacağı şubeyi ve ad soyadını söylüyorsun. gönderiliyor.
Bana okurken Ptt'den yolluyorlardı kimlik no ile. Karta gerek yok ondaHerkese merhaba iyi günler diliyorum. Hiçbir bankada hesabı olamayan birine nasıl para gönderebilirim? PTT isme havale var hiç bu yolla para gönderen ya da alan oldu mu?
Çok teşekkür ederim çok sağolun:) Evet varmış şu an okuyorum internet sayfalarınıYapı K.. bankasından cebe havale var.
O bankanın atm'sinden çekebilir.
değişmiş mi bu? ben 2012de ilk maaşımla öğrencilik ev sahibime borçlandığım kiraları yollamıştım 1000 tl ve 150 kesmişti PTT, çok fena koymuştu ilk maaştan 150 lirayı havaya vermek de hiç unutmuyorumPtt den gonder cok bi para kesilmiyor.1000 tl den az gonderirsen 16 lira,1000 tl ve uzeri icin 30 lira kesiliyor.biz surekli gönderiyoruz. Isme gönderebilirsiniz
Çok teşekkür ederim ya bu işler çok kolaymış ben gözümde büyüttüm sanırım:)Ptt den gonder cok bi para kesilmiyor.1000 tl den az gonderirsen 16 lira,1000 tl ve uzeri icin 30 lira kesiliyor.biz surekli gönderiyoruz. Isme gönderebilirsiniz