• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Banka hesabı olmayan birine para gönderme?

Herkese merhaba iyi günler diliyorum. Hiçbir bankada hesabı olamayan birine nasıl para gönderebilirim? PTT isme havale var hiç bu yolla para gönderen ya da alan oldu mu?
ben gönderdim 2012 yılında 1000 tl için 150 lira kesmişlerdi! karşı tarafın eline sorunsuz geçti para. ama bu kadar para ödeyeceğinize karşı taraf bir hesap açtırıvesrin 0.21 kuruşa netten eft yapıverin daha iyi

Ptt den gonder cok bi para kesilmiyor.1000 tl den az gonderirsen 16 lira,1000 tl ve uzeri icin 30 lira kesiliyor.biz surekli gönderiyoruz. Isme gönderebilirsiniz
değişmiş mi bu? ben 2012de ilk maaşımla öğrencilik ev sahibime borçlandığım kiraları yollamıştım 1000 tl ve 150 kesmişti PTT, çok fena koymuştu ilk maaştan 150 lirayı havaya vermek de hiç unutmuyorum

Son düzenleme:
cepten para gönderme olayı i. Bankasında da var.
Ya da siz hangi bankayı kullanıyorsanız cep şube uygulamasını bir karıştırın derim . Her bankada olmaya başladı. Daha az masraflı olur. Ptt ye 15 lira vermektense bu tarz havalelere 1,5 lira gibi bir ücret vermek daha mantıklı.

Back
X