• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Banka Dökümü

gozde1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
118
Yer
İstanbul
Arkadaşlar konuyu doğru yeremi açtım bilemiyorum.Ben her ay kiramı ev sahibin hesabına ödüyorum.Ev sahibi geçen yıldan 1 kiranın eksik olduğunu iddia ediyor tabii ben geçen yılki dekontları attım...Şimdi bankaya gitsem şu hesaba yatırdığım ödemelerin dökümünü almak istiyorum desem verirler mi? Sadece kendi kimik numaramla yaptığım ödemeleri görebileceğim bir sistem varmı ve buna hakkım var mı?

internet bankacığı kullanıp kontrol edebilirsin, tam olduğunu görürsende çıktı alıp ev sahibine göster

Konu "Hiçbir başlığa uymayan yazılar" başlığına taşındı.

Ben o bankanın müşterisi değilim ev sahibimin hesabı o bankada yine de görebilir miyim ödemelerimi

canım sen kendi kullandığın bankanın internet şubesine girip görebilirsin yaptığın ödemeleri, sonuçta hangi hesaba hangi tarihte ne kadar havale yaptığın bellidir
ama bu konulardan pek anlam diyosan bence yine bankana gidip, hangi ay eksik diyosa ev sahibi o ay için döküm iste

Back