• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Banka çağrı merkezi çalışanı bayanlar fikir lütfen

Hiç teslim almadığım hiç kullanmadiğım kredi kartına borç çıkardı bir banka.smsler aramalar ihbar kağıtları.ordan oraya yönlendiren çağrı personeli.en son aradığıma patladım artık.çok sinirli,dolmuş müşterilerle uğraşacak küfür,beddua dinleyecek sabrıniz var mı:)

Ben tesetturlu degilim, ama kendi ulkemde tesetturu istemeyen isyerlerine sasiyorum.. avrupada bile tesetturlu calisilabiliyor bazi isyerlerinde, kardesimin esi olsun, ablam olsun tesetturle calisabiliyorlar.. bizim ulkemiz neden boyle anlamis degilim..
Bu tarz biyerde calısıyorum bende .herkes mesele tesettür sanıyor ama değil. Yanımdaki kız hristiyan onada kolyesini taktırmıyorlar mesela. Sirketler din ve siyasi görüşle ilgili taraf belli etmek istemiyor

Ha ben onaylıyormuyum ? Tartısılır. Ama amaç fizikş gorunumden ziyade bu

Çağrı merkezınde tesetturlu olsanız ne olacak kı ne sorun olabılır yanı

Valla tesettürü falan bilmem de çağrı merkezinde çalışmak cok zor onu bilirim .:silah:

Merhaba hanımlar benim derdim uzun zamandır işsizilk malesef..
özel bir bananen online sınavını geçtim fakat mülakatta tecrübem olmasına rağmen olumsuz yanıt aldım orada çalışan bir arkadaşımda tesettürlü çalışan tercih etmediklerini söyledi acaba böyle bir durum gerçekten var mı çünkü birkaç gün öncede yine farklı bir özel bankadan arandım öyleyse bu da olumsuz olacaktır.bilgisi olan varsa yazabilir mi banka adı vermwk istemiyorum ama özel bankalardan en bilindikler diyelim
albaraka, turkiyefinans, kuveytturk katilim bankalari oldugu icin tesettürlü calisan alir oralara başvuru

Atama olma ihtimali hayal olunca zorlu ama en azından bir dönem için yapmak istiyorum evde olmak çok sıktı beni malesef
Çağrı merkezinde 3.5 yıl çalıştım farklı firmalarda ama banka çağrı merkezine katlanamadım çok zor banka çağrı merkezleri çok katı bulaşma derim, farklı çağrı merkezlerine başvur

Back
X