• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Banka çağrı merkezi çalışanı bayanlar fikir lütfen

All is well

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
1.327
2.248
133
Merhaba hanımlar benim derdim uzun zamandır işsizilk malesef..
özel bir bananen online sınavını geçtim fakat mülakatta tecrübem olmasına rağmen olumsuz yanıt aldım orada çalışan bir arkadaşımda tesettürlü çalışan tercih etmediklerini söyledi acaba böyle bir durum gerçekten var mı çünkü birkaç gün öncede yine farklı bir özel bankadan arandım öyleyse bu da olumsuz olacaktır.bilgisi olan varsa yazabilir mi banka adı vermwk istemiyorum ama özel bankalardan en bilindikler diyelim

müşteri ile görüşme durumunuz varsa arkadaşınızın haklı olduğunu düşünüyorum çünkü fiziğe . giyime filan çok önem veriyorlar ... ama tesettür konusunda her banka aynı davranmaya bilir .

Tabii dersen ki bankada tesettürlü birini gördün mü

hayır .

Tesetturlu calisan kabul edenlerde var kuveyt turk gibi o tip bir bankaya basvurun illa banka diyorsaniz

Merhaba hanımlar benim derdim uzun zamandır işsizilk malesef..
özel bir bananen online sınavını geçtim fakat mülakatta tecrübem olmasına rağmen olumsuz yanıt aldım orada çalışan bir arkadaşımda tesettürlü çalışan tercih etmediklerini söyledi acaba böyle bir durum gerçekten var mı çünkü birkaç gün öncede yine farklı bir özel bankadan arandım öyleyse bu da olumsuz olacaktır.bilgisi olan varsa yazabilir mi banka adı vermwk istemiyorum ama özel bankalardan en bilindikler diyelim
Valla dusunuyrm ben de hic tesetturlu bankaci gormedim ozel bi iki banka haric

Çağrı merkezlerinde giyime kuşama pek bakmıyorlar. Sonuç olarak yüzyüze iletişim yok. Sadece düzgün giyinin diyorlar işe ve üstlere saygıdan ötürü. Başka bir sebepten ötürü kabul edilmemiş olabilirsiniz. Öncesinde çağrı merkezinde çalışmışsınız tecrubem var diyorsunuz. Oradaki işten ayrılma sebebinizden kaynaklanabilir.

İlanlara yönelik başvuru olduğu için heryerde başvuru yapmadım ama sanırım böyle bir kısıtlama var çünkü bankanın etiketiyle paylaşımlara baktım hiç tesettürlü bayan göremedim

Çağrı merkezlerinde giyime kuşama pek bakmıyorlar. Sonuç olarak yüzyüze iletişim yok. Sadece düzgün giyinin diyorlar işe ve üstlere saygıdan ötürü. Başka bir sebepten ötürü kabul edilmemiş olabilirsiniz. Öncesinde çağrı merkezinde çalışmışsınız tecrubem var diyorsunuz. Oradaki işten ayrılma sebebinizden kaynaklanabilir.
Tabi birçok sebep olabilir arkadaşta öyle deyince aklıma takıldı yüzyüze iletişim olmuyor ama bankanın politikası gereği de tercih etmiyoe olabilir belki

Ben tesetturlu degilim, ama kendi ulkemde tesetturu istemeyen isyerlerine sasiyorum.. avrupada bile tesetturlu calisilabiliyor bazi isyerlerinde, kardesimin esi olsun, ablam olsun tesetturle calisabiliyorlar.. bizim ulkemiz neden boyle anlamis degilim..

Tabi birçok sebep olabilir arkadaşta öyle deyince aklıma takıldı yüzyüze iletişim olmuyor ama bankanın politikası gereği de tercih etmiyoe olabilir belki
Emin olamıyoruz bu konuda ama benim arkadaşlarım vardı tesettürlü olup da banka ç.mde çalışan. Ayrıca gerçekten emin misin bu işi yapabileceğinden çok sabır isteyen bir iş biliyorsundur :)

Atama olma ihtimali hayal olunca zorlu ama en azından bir dönem için yapmak istiyorum evde olmak çok sıktı beni malesef

Atama olma ihtimali hayal olunca zorlu ama en azından bir dönem için yapmak istiyorum evde olmak çok sıktı beni malesef
Bende böyle düşündüm 1 buçuk ay eğitim ve 1 ay çağrı aldım en sonunda attım kulaklığı falan işinizinde müşterinizinde falan çıktım gittim :) delirtiyorlar adamı psikolojim batmıştı gece rüyalarımda çağrı alıyordum küfürler havada uçusuyo falan :)

Evet daha önce 2 ay çalışıp çıktım aslında ama iş ararken farkettim ki kötünün iyisi sanki sizde mi banka projesinde görev almıştınız

Evet daha önce 2 ay çalışıp çıktım aslında ama iş ararken farkettim ki kötünün iyisi sanki sizde mi banka projesinde görev almıştınız
Hayır ben alınabilecek en zor birimdeki projedeydim. Bitane bilinen internet servis sağlayıcısı. Müşteriler fena. 1 saat 45 dakika çağrıda kalıp müşteriyi hızının normal olduğuna ikna etmeye çalışmıştım. Banka belki bi nebze daha kolaydır. Çünkü internette çok fazla kontrol yapıyosun farklı programlar üzerinden ve müşteriyide idare ediyorsun aynı zamanda.

Ben tesetturlu degilim, ama kendi ulkemde tesetturu istemeyen isyerlerine sasiyorum.. avrupada bile tesetturlu calisilabiliyor bazi isyerlerinde, kardesimin esi olsun, ablam olsun tesetturle calisabiliyorlar.. bizim ulkemiz neden boyle anlamis degilim..
Özel sektör cunku genelde.herkes ıstedıgı gibi ıse alıyor,ısterse kovuyor,ısterse esek gibi çalıştırıyor.

Bende böyle düşündüm 1 buçuk ay eğitim ve 1 ay çağrı aldım en sonunda attım kulaklığı falan işinizinde müşterinizinde falan çıktım gittim :) delirtiyorlar adamı psikolojim batmıştı gece rüyalarımda çağrı alıyordum küfürler havada uçusuyo falan :)
Aynen çağrı merkezınde çalışılmaz

Özel ve buyuk bankalar kabul etmiyor evet. Ama devlet bankasi kabul ediyor ziraat gibi. Ben tesetturlu degilim ama tanidiklarimdan biliyorum. Kabul etme oranlari sıfır nerdeyse. Birazda fizige dis görünüşe bakiyorlar.

Eski bir çağrı merkezi personeliyim ben işe müşteri temsilcisi olarak alındığımda İK söylemişti 12 000 kişi başvurmuş 20 kişi seçilmişiz şaka gibi yalnız biz 1 yıllık sözleşmeyle girdik yani 1 yıldan önce istifa edemiyoduk, sonra 2 yıl yaptılar ve öyle yapınca herkes ilk 2 ayda yasal hakkını kullanıp istifa etti :) Daha sonra böyle gözü açık, başarılı olacak adamları elinde tutamayacaklarını anladılar genel olarak diksiyonu düzgün ama özgüven sıfır personelleri almaya başladılar ve itirafları da vardır bu konuda. Çağrı merkezinde müşteri ilişkileri yöneticisi pozisyonuna kadar yükselmiş biri olarak söylüyorum, istifa ettim ön muhasebe yapıyorum ohhh kafam rahat lanet olsun o çağrı merkezlerine.

Back
X