Bandırma'da Kadın Doğum Uzmanı & &Smear Testi ?

hephaistos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
86
Yer
Balıkesir
Bandırma 'da önerebileceğiniz kadın doğum uzmanı var mı? 1,5 ay önce devlet hastenesinde bir doktora gözüktüm sadece fitil yazacak, adam resmen kartını uzattı muayaneme gel dedi. böyle doktorlar var maalesef bandırmada .Geçen Bursa fakültede Prof. a çıktım onlar bile uyanık olmuş smear testini bir sonraki gelişinde yaparız dedi bi sonraki gidişimde sadece kontrol etti, Tekrar gel dedi. zaten 200 tl muayene artı yol masrafı birde 1,5 saat yol...Önceden Smear testini kızılayda yaptırabiliyorduk o da kapandı şuanda bandırma'da yapılmıyor diye biliyorum bu konuda yardımcı olabilecek var mı? yoksa Bursa/Balıkesir tercih etmek zorunda kalacağım.

Bandırma 'da önerebileceğiniz kadın doğum uzmanı var mı? 1,5 ay önce devlet hastenesinde bir doktora gözüktüm sadece fitil yazacak, adam resmen kartını uzattı muayaneme gel dedi. böyle doktorlar var maalesef bandırmada .Geçen Bursa fakültede Prof. a çıktım onlar bile uyanık olmuş smear testini bir sonraki gelişinde yaparız dedi bi sonraki gidişimde sadece kontrol etti, Tekrar gel dedi. zaten 200 tl muayene artı yol masrafı birde 1,5 saat yol...Önceden Smear testini kızılayda yaptırabiliyorduk o da kapandı şuanda bandırma'da yapılmıyor diye biliyorum bu konuda yardımcı olabilecek var mı? yoksa Bursa/Balıkesir tercih etmek zorunda kalacağım.

bandırma ozel hastanesinde 20 tl karsılıgında yapıyorlar cnm hatta ben bugun yaptrdım :)

bandırma ozel hastanesinde 20 tl karsılıgında yapıyorlar cnm hatta ben bugun yaptrdım :)

devlet hastanesinde funda hanıma yaptırdım ama yaptırmaz olaydım ilk aldığını düşürdü. ikinci örneği alacağını söylemedi bile. birde yerlere atmışlar kullanılmış smear aparatlarını bir kovaya koyabilrler hiç yoksa. yerlerde geziyor. bu tecrübemden sora aralık ayında özel hastane kontrole gittim orda smear istediler. maalesef 5 ayda senin ücret 50 tl olmuş canım diğer testler için ödediğim paraları anmak bile sinirlerimiz bozuyor. Devlet temiz olsa devlete gideyim ama çok kötü.

bandırmada doğru dürüst bir doktor yok malesef eşimin tayini itibariyle malatyadaydık doktor cennetiydi resmen... bandırmada isim yapmış doktorlar resmen kanını nasıl emsem diye bakıyor memnun kalıyormusun kesinlikle hayır 2. gebeliği düşünüyorum beni en çok yoran doktor seçimi

kızlar bende bandırma ya yeni taşındım. polikistik over dan dolayı kadın hastalıkları doktoruna muayene olmam gerekiyor ama hangi doktora gitsem bilemedim. devlet hastanesi için çok iyi şeyler duymadım özelle ilgili de hiç bilgim yok.bandırma da oturan ve doktor önerisinde bulunan olursa çok sevinirim.

Back